O nouă ediţie a “Cupei Vados” la şah

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 07, 2013 with No Comments

Sâmbătă, 9 noiembrie 2013, începând cu ora 9.00, Sala Imperial Ballroom Arad (Piaţa Olimp, pe Calea Romanilor, lângă TEBA),  va fi gazda celei de-a VIII-a ediție a openului internațional de șah rapid, Cupa Vados.

La această competiție sunt invitați să participe toți iubitorii șahului indiferent de vârstă, turneul fiind omologat de Federația Internațională de Șah, putându-se obține puncte Elo de șah rapid.

Numeroase premii îi așteaptă pe participanți, atât în clasamentul general, cât și pe categorii Elo. Vor fi premiați şi cei mai buni juniori, dar și cei mai buni arădeni.

Copiii până în 12 ani vor avea un turneu separat, cu premii pe categorii de vârstă la U8 ani, U10 ani si U12 ani, băieți şi fete separat.

Duminică, 10 noiembrie, în aceeași locație va avea loc și Cupa Vados pe echipe. Va fi un turneu de şah cu echipe alcătuite din patru jucători. Jucătorii nu trebuie să provină de la același club și nici măcar nu e necesar ca aceștia să fie legitimați. Vor fi premiate atât cele mai bune echipe (cu premii speciale pentru echipele de copii) cât și cele mai bune performanțe individuale pe mese.

Informații și înscrieri la sahclubvados@yahoo.com sau tel. 0722-613.128. Persoană de contact: Alin Câmpeanu (0722-613.128, ahclubvados@yahoo.com, http://www.Vados.ro).

No Comments

Comments for O nouă ediţie a “Cupei Vados” la şah are now closed.