Samuel Caba: „Vreau ca în Arad să am siguranţă pentru copiii mei!”

Written by florin coita. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on martie 24, 2016 with No Comments

 

caba (Copy)Sub impresia evenimentelor tragice de la Bruxelles, Samuel Caba, candidatul Partidului Mişcarea Populară la funcţia de primar al Aradului, s-a arătat extreme de critic la solicitarea lui Gheorghe Falcă de a primi 15% din refugiaţii repartizaţi României în municipiul nostru. Solicitare făcută în contextul depunerii dosarului de candidatură a Muncipiului Arad la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021.

„Este singurul motiv pentru care mă bucur că respectiva candidatură a fost respinsă, pentru că vreau ca în Arad să am siguranţă pentru copiii mei. Oricum, nici Aradul nu este pregătit pentru aşa ceva, nici ei nu sunt pregătiţi… Gheorghe Falcă a făcut această cerere în contextul în care nu-l mai interesează ce se va întâmpla cu Aradul, pentru că va candida la un mandat de parlamentar din toamnă, urmând să părăsească municipiul. Vreau să le reamintesc arădenilor că mandatul de primar este de patru ani, nu de cinci luni. Deci, atenţie dragi arădeni, veţi fi folosiţi încă o dată!” a spus Samuel Caba.

Samuel Caba l-a criticat pe Gheorghe Falcă şi pentru faptul că, în ultima vreme (este vorba despre precampania pentru alegerile locale), acesta este tot mai prezent în bisericile neoprotestante din municipiu. „Chiar duminică domnul primar a fost prezent în două biserici, în Bujac şi în Micălaca. M-aş bucura ca acest interes al domnului primar pentru religie să se manifeste şi după alegerile locale. Chiar îl invit la biserică la noi (n.r. – Samuel Caba este pastor al Bisericii Râul Trezirii) în prima duminică de după alegeri. Iar dacă nu va veni, îl voi invita în fiecare duminică. Dar eu consider că trebuie să facem o distinctive între biserică şi politică” a spus acesta, precizând şi că “adevăraţii creştini cred în viaţa de familie”.

 

No Comments

Comments for Samuel Caba: „Vreau ca în Arad să am siguranţă pentru copiii mei!” are now closed.