Samuel Caba invită arădenii la prima dezbatere publică pe problemele Aradului

Written by florin coita. Posted in Politica, Top News, Uncategorized

Tagged: , , , , ,

Published on mai 12, 2016 with No Comments

 

FB_IMG_1462352580004“Stimate Domn/Stimată Doamnă,

Vă invităm să vă alăturați candidaților la Primăria Municipiului Arad pentru a dezbate împreună soluțiile care se impun pentru a rezolva problemele cu care se confruntă Aradul și arădenii.

Seria de dezbateri publice pe care o inaugurăm în acest sfârșit de săptămână este inspirată de serialul de investigații de pe portalul media specialarad.ro, intitulat „BOLILE ȘI SUFERINȚELE ARADULUI” și va fi moderată de către cunoscutul profesor și editorialist arădean Lajos Notaros.

Participarea dumneavoastră activă ne-ar onora în mod deosebit, principala noastră intenție fiind de a aduna laolaltă cele mai importante surse și resurse civice și profesionale pentru a putea articula, pe de o parte, un program cât mai potrivit pentru administrarea și evoluția orașului nostru, de care să țină cont oricine ajunge primar al Aradului, dar și un proces continuu de consultare publică, pe de altă parte, care să implice și să stimuleze cât mai mulți dintre actorii și antreprenorii relevanți ai vieții noastre publice.

Prima dezbatere din această serie va avea loc vineri, 13 mai 2016, de la orele 17, la Hotelul Continental-Astoria. Mizăm pe o participare cât mai frumoasă și mai activă pentru a recupera și salva dezbaterea publică autentică, deschisă și onestă, care este astăzi ca și dispărută, dacă nu evacuată din arena politică și din procesul electoral.

Abia așteptăm să vă vedem și să vă ascultăm!

Al dumneavoastră, cu sinceritate, Samuel Caba, Candidatul PMP pentru Primăria Aradului” se spune în invitaţia adresată arădenilor de a participa la această dezbatere.

No Comments

Comments for Samuel Caba invită arădenii la prima dezbatere publică pe problemele Aradului are now closed.