Cine esti tu măi Iohannis? De ce faci pipi pe noi românii?

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on iulie 09, 2018 with No Comments

Ești un interpus, în care tot acest popor, mai puțin cei care au votat PSD, au crezut în tine. De ce a trebuit să se ajungă aici? De ce a trebuit tu ca un sibian, nu cioban ci edil șef să ne dezamăgești. Am avut încredere în tine, am avut încredere în relația ta cu Uniunea Europeană, adică cu Merkel, da ce ai făcut tu? Ai pus gemuri și compoturi le-ai așezat în cămară, da nu ai știut să le rânduiești ca la un neamț în șpais. Ai fost executat de un baron de Teleorman, un parvenit îmbogățit pe spatele asistaților sociali.

De ce ai permis ca spaima baronilor PSD, Codruța Kovesi să fie înlăturată? Ce carte joci? Am ajuns la concluzia că ești cel mai bălălău președinte al României, până și țapul de Constantinescu a fost mai cu cohones ca și excelența voastră. De ce ai cedat așa ușor? Poate în viitorul apropiat vei fi suspendat, vei merge împreună cu doamna pe o insulă exotică, îl vei invita pe șeful Dragnea cu iubita lui la un cocktail și veți savura cu plăcere declinul acestei țări, declinul milioanelor de proști care nu au fost în stare să aibă șase case, sau măcar un palat ca și a lui Dragnea.

Ce le-a dat acest Dragnea fraților americani de au cedat așa de ușor cu înlăturarea lui Kovesi? Că doar toată lumea cunoaște că Kovesi avea prptă America. Când te bagi în troacă te mănâncă porcii. Asta ați făcut domnule președinte Iohannis!

Nu e nimic, excelența sa se duce, sper ca trinerii ce vin din urmă să înțeleagă acest sistem devastator pentru România și să vă taxeze, nu să fie nevoiți să aleagă calea exilului pentru ca voi să vă faceți jocurile murdare, toate în detrimentul săracilor români.

Oare acele sute de mii de euro va trebui să le dai statului român? Sau printr-un artificiu vei fi iertat, că doar ești președintele Romăniei, ce mama dracului.

No Comments

Comments for Cine esti tu măi Iohannis? De ce faci pipi pe noi românii? are now closed.