Roxana Tabuia : „Am redeschis cinematograful din Gai !”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on septembrie 23, 2019 with No Comments

Consilierul local municipal, Roxana Tabuia a anunțat faptul că cinematograful Solidaritatea din Gai a fost redeschis pentru publicul arădean sâmbătă 21 septembrie:

Am reînviat cinematograful din cartierul Gai cu ajutorul Primăriei Arad! Este un proiect de suflet, mă simt mândră şi onorată de aportul tuturor celor implicați în realizarea acestui vis frumos pentru întreaga comunitate! Sper ca toți locuitorii din Gai şi din întreg municipiu să se bucure multă vreme de frumosul nostru cinematograf!

Le mulțumesc din suflet tuturor colaboratorilor, voluntarilor, colegilor din Primăria Municipiului Arad și oamenilor frumoși și dedicați de la Centrul Municipal de Cultură Arad!

Nu ne oprim aici, ne-am propus să refacem toate obiectivele importante pentru cetățenii din cartierul Gai!” a declarat Roxana Tabuia, consilier local municipal

Programul de difuzare a filmelor și a spectacolelor de marionete pentru copii care vor avea loc la Cinematograful Solidaritatea din Gai îl puteți găsi accesând următoarele link-uri:

 

 

 

 

 

 

No Comments

Comments for Roxana Tabuia : „Am redeschis cinematograful din Gai !” are now closed.