Rămași fără permis din pricina alcoolului

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on octombrie 12, 2018 with No Comments

Polițiștii rutieri au depistat ieri în trafic, trei bărbați care au condus autovehicule sub influența alcoolului.

Astfel, au fost depistați: pe raza localității Sântana, un bărbat de 45 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea o autoutilitară având o alcoolemie de 0,77 mg./l. alcool pur în aerul expirat, pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu, un bărbat de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,08 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe raza localității Șiria un alt bărbat din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,88 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilrii cu exactitate a alcoolului.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 170 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 63.000 de lei.

Dintre acestea, 51 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 119 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 6 permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.

No Comments

Comments for Rămași fără permis din pricina alcoolului are now closed.