Palatul Administrativ al municipiului Arad este în această noapte iluminat în culorile drapelului Ucrainei

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 24, 2014 with No Comments

Palatul Administrativ, edificiul emblematic al municipiului Arad este în această noapte iluminat în culorile drapelului Ucrainei, în semn de solidaritate cu lupta pentru libertate și democrație a poporul ucrainean și ca omagiu față de cetățenii care și-au dat viața pentru aceste idealuri.

Primarul municipiului Arad, dl.Gheorghe Falcă a transmis cu acest prilej următorul mesaj:

Prin lumină, ne exprimăm speranța. Sperața și încrederea în victoria celor care, cu inima curată, luptă pentru libertate în Ucraina. Uniți de un același ideal național, mai generos față de generațiile următoare, ucrainenii își doresc să fie, ca cetățeni și ca națiune, făuritorii propriului destin. Arădenii, și de altfel toți românii, știu cât de scump e prețul libertății. De multe ori, e plătit cu jertfă, o știm din Decembrie 89. De aceea, dârzenia și claritatea cu care zecile de mii de ucraineni au luptat pentru libertate și demnitate merită nu doar admirația, ci și recunoștința noastră. Ei ne-au reamintit cât de importante și, în același timp, cât de fragile sunt idealurile democratice. Dacă drumul lor spre integrarea efectivă în Uniunea Europeană e abia la început, în inimile noastre și-au găsit fără îndoială locul.”

No Comments

Comments for Palatul Administrativ al municipiului Arad este în această noapte iluminat în culorile drapelului Ucrainei are now closed.