Femeile liberale susțin împlinirea unui „Vis de copil”

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , , ,

Published on decembrie 05, 2014 with No Comments

Organizația Municipală de Femei a Partidului Național Liberal Arad își continuă seria de acțiuni caritabile în folosul copiilor și tinerilor defavorizați.

Astfel, președintele Organizației Municipale PNL Arad, Geanina Pistru, consilierul municipal Mariana Cismașiu și președintele Organizației Municipale de Femei PNL Arad, Adina Dumitrean, s-au gândit că sărbătoarea lui Moș Nicolae trebuie să reprezinte un moment de bucurie pentru toți copiii și au demart un proiect caritabil pentru zeci de copii aflați în situații nu tocmai fericite. Pentru început, peste 40 de copii defavorizați din cadrul centrului „Vis de copil” din Arad, au fost vizitați de către femeile liberale și s-au arătat foarte bucuroși de darurile primite cu ocazia sărbătorii lui Moș Nicolae.

Această acțiune caritabilă, parte din calendarul de activități al Organizației Municipale de Femei PNLArad, are ca scop promovarea importanței școlii în viața tinerilor și integrarea cu success a acestora într-o societate educată și sănătoasă.

No Comments

Comments for Femeile liberale susțin împlinirea unui „Vis de copil” are now closed.