Prăbușirea lui Dragnea nu e departe!

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on octombrie 17, 2017 with No Comments

Scris de: Dan Coita

Dacă stăm și privim cu atenție ce se petrece în PSD la nivel național putem spune că Liviu Dragnea a pierdut șefia partidului. Se vede cu ochiul liber cum Tudose îl apasă pe umeri tot mai tare, în speranța că va renunța la un moment dat la fotoliul de lider al social-democraților.

Tudose, acest prim ministru pe care Dragnea nu l-a putut îndepărta, la fel cum a făcut cu Grindeanu a reușit să „demită” trei miniștrii apropiați ca scaiul de șeful din Teleorman. A folosit la maxim oportunitatea ofensivă din scandalul ce-l privește pe Dragnea și DNA-ul, în cazul Belina sau Tel Drum.

După rezultatele alegerilor din 2016, unde aproape toată țara era colorată în roșu, nimeni nu prevedea o asemenea criză în PSD, una la fel de mare ca în 2009 când Geoană a fost președinte pentru o singură noapte. Nimeni nu prevestea că președintele Iohannis va sprijini un premier PSD în tentativa de a înlătura de la șefia social-democraților a lui Liviu Dragnea.

Nu că m-ar interesa prea tare unde a greșit Dragnea, dar sunt de părere că setea de putere i-a adus sfârșitul, a făcut o serie de greșeli neforțate ca să mă exprim ca în tenis. În încercarea disperată de a ajunge premier a încercat să modifice legea justiției.Rezultatul? A reușit să scoată în stradă sute de mii de români care au protestat împotriva acelor ordonanțe, date în miez de noapte și să păteze pentru prima oară onoarea PSD, de după alegeri. Nu că onoarea PSD-ului nu era pătată din trecut.

Acest personaj intitulat Dragnea, condamnat în dosarul Referendumului a continuat să lupte pentru putere cu prețul remanierii propriului guvern, mazilindu-l pe Sorin Grindeanu, pe care tot el l-a numit. A jucat ca un egoist doar pentru el personal lăsând la o parte interesele partidului, promisiunile făcute electoratului în aceea campanie populistă din 2016. Toate astea duc cu siguranță la decăderea PSD-ului, iar dacă lupta internă va continua cel mai probabil Dragnea va ceda puterea, obligat, forțat.

Odată cu debarcarea lui Dragnea așteptăm cu nerăbdare să vedem cum va decurge viața în PSD Arad, unde gașca formată din Căprar, Tripa și Todor, conduși cu un braț de fier de către ministrul Mihai Fifor s-au alipit grupării de penali social-democrați conduși de penalul-șef Dragnea.

No Comments

Comments for Prăbușirea lui Dragnea nu e departe! are now closed.