Ne mai umiliți mult domnule senator Fifor? Pe noi arădenii!

Written by admin. Posted in Editorial

Tagged: , , , ,

Published on martie 14, 2017 with No Comments

eu

scris de: Dan Coita

Doamne cât li se rupe parlamentarilor PSD, Guvernului condus de Dragnea, Ministerelor din Guvernul condus de Dragnea, senatorului Mihai Fifor, de tot ce înseamnă acest colțișor din vestul țării, de acest județ care are cele mai multe puncte de intrare în România dinspre occident. Da spun occident pentru că UE a apărut mai târziu și sincer nu prea m-a încântat. Domnilor mai marii de la București, ce dracu aveți cu noi? Înțeleg că aveți ceva cu Falcă, da cu restul arădenilor ce aveți? Ce dracu aveți cu restul românilor, cu restul străinilor care tranzitează Aradul în drumul lor spre civilizație, spre vest sau cei care intră dinspre vest în jungla Dâmbovițeană, că România în viziunea mea ar trebui să arate altfel.

Cum poți senatorule Fifor să scrii cu atâta tupeu, chiar și pe Facebook, că Guvernul tău amână până nu știu când lucrările la Pasajele de pe centura Aradului? După ce te-ai bătut cu cărămida în piept, ca să nu zic cu altceva, că faci, că dregi, că Aradul va arăta cel puțin ca și cel mai minunat oraș de pe Pământ, iată că am ajuns din nou unde ne-a lăsat Ponta, adică lucrările de la Pasaje amânate din nou.

Eu cred că nu vor mai putea îndura prea mult acești arădeni, calmi din fire cum e specific ardelenilor. Cred că vine o zi când se vor răscula, chiar dacă de aici a pornit unirea cu „frații” de peste Carpați, (apropo poate găsiți un oare care motiv să nu includeți Aradul în calendarul Centenarului) Pentru ce mama dracului să stăm la mila voastră, arădenii sunt printre cei care produc cei mai mulți bani pentru bugetul acestei țări. Și? Stăm la mila voastră, a celor pe care v-au trimis acolo în Parlament miile sau zecile de mii de asistați sociali. Cerșim să ne dați și nouă ceva bani să investim, să progresăm, să ne aliniem și noi la standardele Uniunii. Dar de ce să facem noi asta, de ce să ne dați mai mulți bani, normal din banii noștri, că noi nu cerșim, noi muncim? Că dacă avem bani ne ridicăm, vă depășim cu mult, oricum v-am depășit și așa. Decât să-i stimulați pe cei care muncesc, mai bine încurajați lenea, dați bani asistaților sociali care v-au votat și v-au trimis la guvernare. Odată un primar arădean, Dumnezeu să-l odihnească pornea o campanie intitulată „Banii arădenilor să rămână la Arad” Ce ziceți domnule senator? Cum ar fi? Vă spun eu că ar fi minunat! Dar e normal ca cei de pe malurile Dâmboviței să nu dorească acest lucru. Rugămintea mea ar fi să faceți o vizită într-un land (județ) din Germania și să vă interesați cam cum merg lucrurile acolo, cam câți bani sunt trimiși la capitală, câți rămân la autoritățile locale, cum se gospodăresc…etc.

Cât tupeu puteți avea domnule Fifor să spuneți că tehnocratul a luat o decizie greșită atunci când vroia că lucrările la pasajul de la CET vor fi gata în luna mai 2017. De ce în campania electorală ați fost în asentimentul acelui tehnocrat? De ce nu l-ați tras de mânecă să-i spuneți că nu are dreptate?

Cred că v-am pus prea multe întrebări domnule senator de Arad și sincer, nu doar în numele meu ci și al arădenilor, timișorenilor, brașovenilor, ieșenilor…a tuturor celor care stau la cozi interminabile și înjură zilnic, a celor care văd un pasaj construit în proporție de 80% care stă în acest fel de pe vremea lui Ponta. Aștept cu nerăbdare alte bombe lansate de domnia voastră în mass-media, în spațiu virtual și poate în spațiul cosmic. Cum că nu se mai poate face un lucru promis de domnia voastră în campanie sau un alt lucru sau o altă lucrare. Aștept să văd cât vor mai îndura arădenii umilințele de care au parte din partea guvernului condus de Dragnea și Dâmbovițenii cei supuși.

Totuși o ultimă întrebare; Cât ne mai umiliți domnule senator de Arad, Mihai Viorel Fifor?

Dacă aveți răbdare citiți mai jos postarea senatorului Fifor pe rețeaua de socializare Facebook, poate unii ați citit-o deja.

fiforAstazi m-am intalnit cu ministrul transporturilor, domnul Razvan Cuc, pentru a discuta despre problema cea mai arzatoare a infrastructurii rutiere aradene: pasajele. In urma analizei, a rezultat faptul ca exista bani in buget pentru ambele obiective de investitii, urmand ca pana la finele lunii martie sa fie demarata procedura de achizitie a lucrarilor pentru pasajul de la CET, iar pana la jumatatea anului, achizitia de lucrari pentru pasajul din Micalaca. Poate daca tehnocratii nu aveau ideea nastrusnica de a realiza pasajele in regie proprie cu regionala Timisoara, facand achizitii de materiale absolut aiurea, fara tinta realista, procedura de licitatie era deja demarata. Important este faptul ca pentru Ministerul Transporturilor pasajele reprezinta o prioritate, achizitia de lucrari urmand a se face in procedura accelerata”

No Comments

Comments for Ne mai umiliți mult domnule senator Fifor? Pe noi arădenii! are now closed.