Miting organizat de către Partidul Național Liberal pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Ponta (FOTO)

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on iunie 12, 2015 with No Comments

În fața Prefecturii din Arad, în jur de 200 de ar[deni au ținut să participle la un miting organizat de către Partidul Național Liberal pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Ponta intitulată; “Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă!”

Protestatarii înarmați cu pncarte,vuvuzele, fluiere au scandat lozinci anti-Ponta; „Jos Ponta!“, „Nu vă fie frică, Guvernul Ponta pică!“, „Ponta plagiatorul, a mințit poporul!“, „Ponta nu uita va veni și ziua ta!“, “Victoraş, să ne laşi”, “Ponta Ş-o-va lua”, “Jos dottore şi plagiatore”, “Jos Ponta”, “Jos infractorul”, “Premier penal, ruşinea Europei” şi “Fă, Diasporă, ai chef să votezi? Eu, Ponta, zic că nu!”.

Ne-a atras atenția o pancartă care făcea referire la o remarcă a lui Ioan Rus (copiii celor plecați la muncă în străinătate se fac golani acasă și nevasta curvă) pe care scria: „ Dacă Daciana lucrează în străinătate, atunci Ponta ce e?”

La acţiune au fost prezenți şi câţiva primari PNL din judeţ, dar şi consilieri municipali (Gianina Pistru, Ovidiu Moșneag, Teodor Gligor, Ariana Chirilov, Florin Mariș). Aceștia s-au alăturat tinerilor din organizația TNL Arad îndrumați de co-președinții Andrei Fuliaș și Bogdan Boca.

Iată câteva declarații ale celor prezenți:

„Ne-am adunat câteva sute de oameni pentru o Românie liberă, pentru care părinții noștri au ieșit în stradă în ‘89. Pentru că noi suntem tineri și vrem să demonstrăm că am luptat pentru o Românie corectă și dreaptă, nu pentru domnul Ponta, care este un corrupt și care ne pune pumnul în gură de câte ori vrea domnia sa. Suntem aici pentru că ne dorim o clasă politică schimbată“, a spus Geanina Pistru.

”Acest domnișor care este prezent acum pe scaunul de premier și care ne face de râs în toată Europa trebuie să plece acasă, nu-l mai putem tolera”, a declarat consilierul local Ovidiu Moșneag.

„Este inadmisibil faptul că Guvernul Ponta a tergiversat luarea unei decizii privitoare la votul prin corespondență, îngrădind astfel dreptul de vot a milioane de oameni. Suplimentar, am văzut poziția PSD privitor la românii din diaspora, respectiv declarațiile domnului Rus, care spre onoarea lui a demisionat lăsându-l în offside pe premierul penal Victor Ponta“, a declarat Bogdan Boca, co-președinte TNL Arad.

Protestul a fost autorizat de la ora 11.00 la ora 14.00, dar s-a încheiat mai devreme, fără incidente.

[nggallery id=323]

 

No Comments

Comments for Miting organizat de către Partidul Național Liberal pentru susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Ponta (FOTO) are now closed.