Marius Sulincean : “Drumurile lui Bîlcea” se surpă peste noapte ca în legenda meşterului Manole

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on decembrie 12, 2018 with No Comments

PNL Arad îi aduce din nou pe cetăţeni la disperare, de data aceasta prin consecinţele dezastruoase ale proastei gestiuni a lucrării ce vizează drumul judeţean ce face legătura între Neudorf şi judeţul Timiş, spune Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din CJA.

 “Ar fi ridicol să înghiţim din nou scuzele şi bâlbăielile publice ale lui Sergiu Bîlcea, cel mai şters vice-preşedinte de Consiliu Judeţean de după Revoluţie. Asfaltul s-a surpat iar “micul Falcă” se leagănă în şezlong încropind iar declaraţii la limita între aroganţă şi nesimţire. Cred că şi aici avem de-a face cu o execuţie catastrofală precum cea de pe drumul Seleuş-Pâncota, lucrare ce ne dă atâta bătaie de cap.

Bîlcea nu vrea să priceapă că arădenii sunt sătuli de poveştile conducerii liberale a CJA, de promisiuni deşarte şi explicaţii tehnice fără noimă. Cei care zilnic îşi avariază autoturismele pe drumurile judeţului nu sunt interesaţi de asigurările formale ale tânărului vice. Responsabilitate şi seriozitate în gestiunea lucrărilor atât din partea constructorului cât şi a celor obligaţi prin natura funcţiei să gestioneze derularea lor, de asta este nevoie. Sper că nu va fi necesar să zidim pe cineva din clientela de partid a PDL-PNL, ca în legenda meşterului Manole, pentru ca drumul să nu se surpe în fiecare noapte”, spune Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din CJA.

 

No Comments

Comments for Marius Sulincean : “Drumurile lui Bîlcea” se surpă peste noapte ca în legenda meşterului Manole are now closed.