Ministrul Liviu Pop: „Ar fi bine ca reprezentanții opoziției să se abțină de la astfel de comentarii”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , , ,

Published on februarie 13, 2015 with No Comments

Ministru delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop a fost prezent pentru câteva ore în municipiul Arad, prilej cu care s-a întâlnit și cu reprezentanții mass-media.  A fost însoțit la sediul PSD de Alexandra Braica și Dorel Căprar. MinistrulLiviu Pop a ținut să aducă unele lămuriri referitor la afirmațiile celor din opoziție pe subiectul politizării concursurilor pentru funcţiile de inspectori şcolari generali ai inspectoratelor şcolare judeţene

.De precizat că fostul deputat PDL și fost inspector general Marius Göndör, acum vicepreşedinte al PNL Arad, a afirmat într-o conferință de presă că aceste concursuri sunt politizate și că el dorește să candideze la funcția de inspector școlar general, cu orice risc.

„Ar fi bine ca reprezentanții opoziției să se abțină de la astfel de comentarii. Concursurile sunt organizate în baza legii făcute de PDL iar acum vin şi spun că sunt politice. Mi se pare o inepţie”, a arătat ministrul Pop.

După ce vor fi finalizate concursurile pentru inspectori școlari generali, vor urma cele pentru funcțiile de directori de școli.

No Comments

Comments for Ministrul Liviu Pop: „Ar fi bine ca reprezentanții opoziției să se abțină de la astfel de comentarii” are now closed.