Militarii arădeni plecaţi în Afganistan au revenit acasă

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on iunie 27, 2013 with No Comments

În această dimineață, în unitatea militară din Subcetate s-a desfăşurat ceremonialul prilejuit de reîntoarcerea în unitate a militarilor aparţinând Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu“, care au făcut parte din Grupul Românesc de Comandă Zabul şi  Batalionul 1 Manevră „Golden Lions”.

Cei 500 de militari au participat, începând din luna noiembrie,  la misiuni specifice în Provincia Zabul, Afganistan, menite să asigure preluarea responsabilităţilor de către Forţele de Securitate Afgane şi reprezentanţii guvernului afgan.

La evenimentul de azi a fost prezent şi ministrul apărării, Mircea Duşa, alături de reprezentanţi ai conducerii Ministerului Apărării Naţionale, ai autorităţilor publice locale şi ai instituţiilor din Sistemul Naţional de Apărare.

Contingentul, care a plecat în misiune în Afganistan, a fost alcătuit din 23 de ofițeri ai Grupului de Comandă Românesc „Zabul“ și din peste 500 de militari care fac parte din Batalionul 1 Manevră „Golden Lions“, aceştia fiind aşteptaţi cu emoţie şi bucurie de familii.

[nggallery id=47]

No Comments

Comments for Militarii arădeni plecaţi în Afganistan au revenit acasă are now closed.