Mihaela Ghidarcă, prezentă la Şcoala de vară a Organizaţiei Femeilor Liberal Democrate – OFLDE

Written by florin coita. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on septembrie 09, 2016 with No Comments

mirela-ghidarca

Staţiunea Olimp a găzduit recent Şcoala de vară a Organizaţiei Femeilor Liberal Democrate – OFLDE, eveniment la care a fost prezentă şi Mihaela Ghidarcă, liderul organizaţiei arădene a femeilor liberal democrate.

“A fost un eveniment la care s-au abordat mai multe teme: apropiatele alegeri  parlamentare, îmbunătăţirea activităţii organizaţiilor din teritoriu, obiectivele ALDE pe termen mediu şi lung, programul politic al formaţiunii noastre. Subiecte sintetizate foarte bine de preşedintele Senatului şi copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu” a precizat Mirela Ghidarcă.

Dealtfel, liderul democrat liberal a declarat la Olimp că partidul pe care îl conduce este pe val, dar pentru alegerile parlamentare este nevoie de o mobilizare exemplară a tuturor forţelor din partid.

„Ceea ce ne propunem este obţinerea unei reprezentări parlamentare pentru electoratul liberal în viitorul parlament. Suntem singurul partid de factură liberală în momentul de faţă în România, iar acţiunea şi programul nostru politic se vor axa pe două direcţii. Una este cea legată de apărarea drepturilor şi libertăţilor individului, astăzi puse serios în pericol de derapajele de la statul de drept, pe care le întâlnim din ce în ce mai frecvent sub forma abuzurilor şi exceselor care se petrec împotriva simplilor cetăţeni. Al doilea element este cel legat de performanţa economică, de creşterea economică, lucru esenţial în realizarea bunăstării pentru cetăţeni. Am reuşit să confirmăm, suntem la ora actuală consideraţi unul dintre jucătorii de pe scena politică. Nu consideraţi că partida e câştigată pentru alegerile parlamentare, va fi o luptă foarte dură. Luaţi lucrurile în serios.

Am ambiţia ca în 2020 să fim al doilea partid al României, în 2020 să depăşim PNL-ul. Şi avem toate şansele. Eu mă rog în fiecare seară ca la conducerea PNL-ului să rămână tot cei doi lideri. Dacă vom reuşi să performăm la nivel local şi la nivel guvernamental, putem să ne consolidăm în aşa fel încât să ne atingem acest obiectiv” a spus Călin Popescu Tăriceanu.

No Comments

Comments for Mihaela Ghidarcă, prezentă la Şcoala de vară a Organizaţiei Femeilor Liberal Democrate – OFLDE are now closed.