Marin Lupaș cere Primăriei să facă publice documentele de recepție a pistelor pentru biciclete

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 14, 2017 with No Comments

apiste

Consilierul municipal independent Marin Lupaș este contrariat de anunțul făcut de Primărie, cu privire la recepționarea pistelor pentru biciclete.

„Din informațiile mele, pistele nu au fost recepționate și din câte am constatat, nici nu pot fi recepționate, pentru că nu sunt conforme. În primul rând, aș spune ceva despre procedură: parcă deciziile trebuie luate transparent, nu noaptea, ca hoții, așa cum au acuzat românii în aceste zile. Referitor la fondul problemei, sunt multe nereguli legate de realizarea pistelor pentru biciclete, și refuz să cred că sunt reprezentanți ai unor instituții care pot semna recepția în aceste condiții. Pentru moment și pentru abordarea unui proiect cu un impact mare pentru traficul din oraș cum este acesta cu pistele de biciclete, mă rezum la a solicita Primăriei să facă publice documentele de recepție a pistelor pentru biciclete” a declarat Marin Lupaș.

No Comments

Comments for Marin Lupaș cere Primăriei să facă publice documentele de recepție a pistelor pentru biciclete are now closed.