Fanii alb-roșii invitați la Hunedoara

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on noiembrie 18, 2014 with No Comments

UTA dispută ultima partidă oficială a acestui an sâmbătă, la Hunedoara, fanii alb-roșii fiind invitați de Suporter Club UTA să-și însoțească favoriții.

”Ultimul meci oficial pe care UTA îl va disputa în anul 2014 este programat sâmbătă, la Hunedoara, acolo unde victoria echipei noastre este obligatorie în vederea menţinerii distanţei mici ce ne separă de primul loc. Avem încredere că echipa noastră a trecut peste regretul semieşecului de pe teren propriu cu echipa din Becicherecu Mic şi că va aborda partida de la Hunedoara cu atitudinea necesară pentru obţinerea victoriei. Meciul de la Hunedoara este unul special şi pentru că întâlnim o echipă românească de tradiţie, meciurile UTA-Corvinul fiind întotdeauna capete de afiş, indiferent de locul desfăşurării şi de eşalonul în care evoluau cele două echipe. De asemenea, în ultimii ani între noi şi suporterii hunedoreni s-a creat o legătură puternică prin participări comune la meciurile echipei naţionale iar ei sunt invitați permanenţi la evenimentele noastre cum ar fi turneul de minifotbal între suporteri ce poartă numele regretatului Marius Pintea. Sâmbătă vom fi adversari pe teren, dar prieteni în tribune.

Utiştii care vor să facă deplasarea la Hunedoara o pot face alături de noi, cu autocarul. Plecarea va fi sâmbătă, 22 noiembrie, ora 8.00 din faţa stadionului UTA. Înscrieri la numerele de telefon 0751-100.794 sau 0740-147.291, pe pagina de facebook a Suporter Club UTA sau la adresa de mail: suporterclubuta@yahoo.com. Preţul deplasării: 10 lei” se spune în comunicatul remis spre publicare.

 

No Comments

Comments for Fanii alb-roșii invitați la Hunedoara are now closed.