Jandarmii arădeni angrenaţi în misiuni

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on aprilie 30, 2014 with No Comments

 

În perioada 1-4 mai a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul minivacanţei prilejuită de sărbătorirea Zilei Internaţionale a Muncii şi a Zilei Internaţionale a Tineretului.

Astfel, jandarmii se vor afla în zona locurilor de agrement din Pădurea Ceala şi Pădurea Vladimirescu şi vor veghea la liniştea şi siguranţa celor care aleg să-şi petreacă timpul liber în aceste zone.

În ziua de 1 mai va fi asigurată ordinea publică şi la manifestarea sportivă “Crosul Tineretului – Cupa 1 Mai” ce va avea loc în municipiul Arad şi la manifestările cultural artistice dedicate Zilei Utvinişului.

Vineri 2 mai, se va asigura ordinea publică la meciurile de fotbal din localităţile Pâncota şi Sebiş şi la stadionul Gloria din municipiu, iar sâmbătă, 3 mai, la meciul de fotbal din localitatea Ineu şi la stadionul “Francisc Neumann” din municipiul Arad.

Duminică, 4 mai, jandarmii arădeni se vor afla în zona de desfăşurare a manifestării religioase ce va avea loc în Parcul “Mihai Eminescu” din municipiu.

În această perioadă vor fi desfăşurate şi misiunile în colaborare cu alte instituţii, misiunile în sistem integrat pentru menţinerea ordinii publice şi misiunile cu caracter permanent cum sunt cele de pază şi protecţie instituţională.

No Comments

Comments for Jandarmii arădeni angrenaţi în misiuni are now closed.