Ionel Ciupe (copreședinte ALDE Arad) vrea repunerea în circulație a tramvaiului „Săgeata Verde”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on septembrie 23, 2015 with No Comments

ciupe

Astăzi la sediul partidului ALDE Arad a avut loc o conferință de presă unde copreședintele Ionel Ciupe a declarat că vrea să scoată din amorțeală „Săgeata verde”, care nu de mult a ajuns la venerabila vârstă de 102 ani, fiind primul tramvai electric din Europa central și de est. Din păcate sunt două vagoane rehabilitate complet, dar acestea zac abandonate undeva într-un depu din comuna Ghioroc.

„Am constatat că nu de mult s-a redeschis  pasajul de la Ghioroc unde circulă inclusive tramvaiele. Aș vrea să vorbesc despre o problemă pe care am mai ridicat-o, anume vestitul tramvai „Săgeata verde”.Există la Ghioroc un muzeu unde acest tramvai poate fi admirat, dar din păcate acest muzeu se află undeva în bălării. Vreau să depun un proiect în consiliul local prin care o să cerem să fie repus în circulație acest tramvai, să fie disponibil pentru elevi, pentru copii pentru toți cei care vor să parcurgă acest traseu deosebit de interesant și încărcat de istorie. Să putem să-l facem o atracție turistică și muzeul să devină unul activ. Sper că şi colegii mei de la partidul unic vor înţelege să pună pe prim plan interesele Aradului şi arădenilor, să nu mai voteze doar cum le cere partidul”, a declarat copreședintele ALDE Arad, Ionel Ciupe

 

No Comments

Comments for Ionel Ciupe (copreședinte ALDE Arad) vrea repunerea în circulație a tramvaiului „Săgeata Verde” are now closed.