Informare SCJU Arad, 30.08.2022

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: ,

Published on august 30, 2022 with No Comments

S-au finalizat lucrările de igienizare și reparații curente la clădirea în care își desfășoară activitatea Compartimentul Neurologie și Psihiatrie Infantilă! Lucrările au presupus: repararea și zugrăvirea pereților, vopsirea tâmplăriei, refacerea fațadei precum și lucrări la acoperișul clădirii, respectiv înlocuirea jgheaburilor. 

„Valoarea lucrărilor se ridică la. 45.380 de lei, bani alocați din bugetul propriu al spitalului. Această clădire, situată în vecinătatea Secției Clinice Pediatrie II, necesita lucrări de reabilitare pentru a putea asigura condiții decente de spitalizare, pentru pacienții cu afecțiuni neuro-psihiatrice”, a explicat ec. Florina Ionescu, manager SCJU Arad.

Compartimentul Neurologie și Psihiatrie Infantilă funcționează cu un total de 12 paturi iar echipa medicală asigură asistență medicală în ariile neurologie pediatrică respectiv psihiatrie pediatrică pentru pacienții cu vârsta cuprinsă între 0 și 17 ani, în scop diagnostic, urmat de tratament, recuperare și orientare. De asemenea, în cadrul compartimentului se asigură asistență medicală în regim ambulatoriu – la cabinetul nr.15, situat la parterul clădirii principale a SCJU Arad – care constă în consulturi neurologice și psihiatrice pentru: diagnostic, prescripții medicale respectiv dispensarizarea pacienților cronici cu fișe de evidență. 

No Comments

Comments for Informare SCJU Arad, 30.08.2022 are now closed.