Arădeni care au obținut rezultate remarcabile în domeniul sportului au fost recompensați

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: ,

Published on noiembrie 21, 2022 with No Comments

Distincția BENE MERENTI, înființată cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate a Consiliului Județean Arad, a fost acordată de președintele Iustin Cionca unor arădeni care au obținut rezultate remarcabile în domeniul sportului.

Pentru merite deosebite în dezvoltarea mișcării sportive din orașul Sântana, distincția a fost acordată doamnei Angela Giurgiu, președintele secției judo a Clubului Sportiv “Unirea Sântana”, antrenorului Sebastian Rus și domnișoarei Paven Amelia, campioană balcanică, campioană națională la categoria U15 și medaliată cu bronz la Categoria U16.

„Îi felicit pentru rezultatele remarcabile, care au presupus multă muncă, disciplină, sacrificii. Iar pe domnul primar Daniel Sorin Tomuța îl felicit pentru susținerea echipei, pentru că este alături de acești campioni, care sunt o mândrie nu doar pentru Sântana, ci pentru toți arădenii”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Distincția BENE MERENTI a fost acordată sâmbătă în cadrul Concursului Internațional de JUDO, organizat cu susținerea Primăriei Sântana, a Consiliului Local, respectiv a Consiliului Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad.

No Comments

Comments for Arădeni care au obținut rezultate remarcabile în domeniul sportului au fost recompensați are now closed.