“Împreună să schimbăm destine!”

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: ,

Published on octombrie 24, 2023 with No Comments

Asociația Europeanul vă invită sâmbătă, 28 octombrie 2023, începând cu ora 18:00, la o seară a recunoaşterii valorilor arădene, în cadrul evenimentului cultural-filantropic Balul Comunității Arădene, ajuns la a IV-a ediție. Evenimentul va fi găzduit și anul acesta de Palatul Cultural.

Balul Comunității Arădene vă propune și la ediția din acest an să fiţi părtașii unei seri remarcabile. Unul dintre momentele speciale este cel denumit generic Iubește și dăruiește în cadrul căreia vor fi premiați aproximativ 200 de elevi olimpici arădeni cu rezultate excepționale în domenii precum: științe, limbă și comunicare, arte, sport, etc., precum și elevi care provin din medii sociale vulnerabile, dar care au obținut rezultate foarte bune la învățătură (media generală peste 9,00). Mai mult decât atât, pentru cea mai bună performanță anuală, Ambasadorul Franței în funcțiune în România, Nicolas Warnery, acordă un premiu special intitulat Prix d’excellence de l’Ambassade de France en Roumanie.

Pentru că doar Împreună Salvăm Vieți și la ediția din acest an a Balului Comunității Arădene vor fi premiați voluntarii, dar și arădenii cu rezultate remarcabile în carieră și darArt- concept artistic de entertainment.

Tot în cadrul Balului Comunității Arădene, începând de anul trecut a fost creată o secțiune specială Zsolt Török. În memoria regretatului alpinist arădean și anul acesta se va acorda acest premiu unuia dintre tinerii care au performanțe deosebite în alpinism.

  Prin acest eveniment devenit deja tradițional, organizatorii își propun să omagieze meşteşugul, perseverența și devotamentul unor profesionişti ai artelor, științelor și sportului. Proiectul Cu și pentru arădeni are ca temă Noaptea Ielelor.

Așa cum probabil v-au obișnuit organizatorii Balului Comunității, componenta artistică nu lipsește evenimentului. Invitații ediției din acest an sunt formația Cargo, Luminița Anghel, Monica Anghel și Cristian Hrubaru. Corul și orchestra Filarmonicii Arad vor oferi la rândul lor momente de grație sub bagheta dirijorului Marius Hristescu. La rândul lor, elevii Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” au pregătit o expoziție tematică de pictură, iar trupa X Style din cadrul Asociației Doma Art Style vor completa atmosfera din program cu momente coregrafice deosebite. Creatoarea de modă Mirabela Frai s-a pregătit și ea pentru acest eveniment cu o colecție impresionantă.

Atunci când sunt mai mulți parteneri implicați – Primăria Arad, Asociația Europeanul, sponsori, artiști de renume – rezultatele nu pot fi decât de la foarte bine în sus. Susțin, așa cum am făcut-o de fiecare dată, că este foarte important să avem un eveniment de marcă în Arad în cadrul căruia elevii și profesorii lor să fie premiați pentru performanțele lor și în acest fel să fie motivați să devină tot mai buni.”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Putem spune că Balul Comunității Arădene este evenimentul orașului, iar faptul că împreună putem schimba destine nu este doar un simplu slogan, dar este ceva ce reușim să facem an de an. Aproape 1500 de copii au fost premiați până acum. Ne mândrim că am reușit să fim constanți, ne mândrim că Primăria Arad a înțeles demersul nostru și împreună creăm un eveniment care este deasupra politicului.”, a completat organizatorul evenimentului, Aurelian Boiț.

Este un eveniment frumos și de înaltă clasă care mă bucur că se organizează în orașul meu și cred că acest gen de evenimente merită crescute. Fără doar și poate copiii care muncesc și obțin performanțe remarcabile merită premiați și stimulați să devină tot mai buni. Cât privește programul artistic pe care îl pregătim vă pot spune că va fi interesant pentru că vom avea niște invitați de seamă: Monica Anghel, Luminița Anghel, Cristi Hrubaru cu care am mai cântat piesa pe care o vom interpreta sâmbătă, dar nu atât de intens.”, a punctat solistul formației Cargo, Adrian Igrișan.


Bilete pentru Balul Comunității Arădene sunt puse în vânzare la casieria

Filarmonicii Arad.

No Comments

Comments for “Împreună să schimbăm destine!” are now closed.