Aeroportul Internaţional Arad va fi transformat din terminal cargo în terminal de pasageri

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , , , , ,

Published on septembrie 13, 2013 with No Comments

Vineri 13 Septembrie,  la Consiliul JudețeanArada avut loc o ședință extraordinară care  a numărat pe ordinea de zi nouă puncte. Unul dintre proiecele de hotărâre a fost şi cel ce cuprinde modernizarea și transformarea Aeroportului Internaţional Arad. Reprezentanții aeroportului susţin că este nevoie de modificarea actualului terminal cargo în terminal de pasageri, pentru a atrage cât mai multe companii aeriene să opereze pe acest aeroport.

“Astăzi în şedinţa extraordinară a CJA, am aprobat mai multe proiecte care vizeazădezvoltarea judeţului Arad. Au fost patru hotărâri de consiliu care certifică aeeroprtul din Arad poate să primească o dezvoltare, iar CJA poate să garanteze o sumă de 2.400.000 de euro, necesară ca în perioada imediat următoare să se înceapă la transformarea terminalului cargo în terminal de pasageri, oferind astfel condiţii normale pentru pasageri şi implicit  atragerea de curse aeriene pentru pasageri” – a declarat Nicolae Ioţcu, preşedinte CJA.

În ședința extraordinară de astăzi, toți consilierii județeni au aprobat atât investiția în sine, cât și contractarea unui credit de către Aeroportul Arad. Se preconizează ca în termen de 15 luni, toate lucrările să fie finalizate, iar Aeroportul Internaţional Arad să poată oferi toate condițiile necesare, pentru găzdui şi opera cât mai multe curse de pasageri.

 

No Comments

Comments for Aeroportul Internaţional Arad va fi transformat din terminal cargo în terminal de pasageri are now closed.