Gheorghe Falcă: ”Sunt uluit de lejeritatea cu care PSD tratează arădenii și problemele lor”

Written by admin. Posted in Uncategorized

Tagged: , , , , , , , ,

Published on februarie 05, 2015 with No Comments

Co-președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, se declară uluit de lejeritatea cu care tratează consilierii și parlamentarii PSD problemele arădenilor și proiectele atât de necesare care prevăd modernizarea municipiului și a județului Arad.

„Nu poți să fii decât uluit atunci când vezi lejeritatea cu care cei din PSD, fie că e vorba de consilieri locali sau județeni, fie că e vorba de parlamentari, tratează problemele și proiectele de modernizare a municipiului Arad și a județului Arad. Ultimul exemplu este domnul Măduța, care este în stare să vorbească orice și care a uitat de problemele cu care se confruntă arădenii. Acesta vorbește despre protocolul dintre Primăria Municipiului Arad și Ministerul Apărării Naționale, cel referitor la preluarea Cetății Aradului, fără să știe că acest protocol este finalizat și aprobat de Consiliul Local (unde există și consilieri PSD) și este trimis la Ministerul Apărării. Aprobarea lui este în condiții optime pentru Arad. Acest lucru demonstrează că domnul Măduța nu are nicio treabă acest protocol. Domnul Măduța, deputatul pe care arădenii îl știu doar din fotografii, vorbește și despre lucrările de la cele două pasaje de pe Centura Municipiului Arad, deși acesta nu cred că a fost în ultimul timp pe acolo, pentru că se pare că nu știe despre ce vorbește, ci doar aruncă cu noroi în alții. Urmăriți declarațiile domnului Măduța din 2012 încoace. Când a spus domnul Măduța adevărul, în 2012, în 2013, în 2014 sau acum, în 2015? Îl vom ajuta noi pe acest domn parlamentar cu un obiectiv important pentru arădeni, un obiectiv pentru care să facă demersuri în fața colegilor săi la București. Astfel, PNL Arad va declanșa, în termen de două săptămâni, o campanie de strângere de semnături pentru modernizarea Canalului Mureșel. Sunt convins că vom strânge foarte multe semnături, pentru că, stând de vorbă cu arădenii, am văzut cât de nemulțumiți sunt de actuala situație a acestui canal. La final, îi vom da aceste semnături domnului deputat Măduța, ca să meargă cu ele la Guvern și să ceară bani pentru acest proiect oprit de PSD încă din anul 2012” a declarat co-președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă.

 

No Comments

Comments for Gheorghe Falcă: ”Sunt uluit de lejeritatea cu care PSD tratează arădenii și problemele lor” are now closed.