UTA victorioasă la Mioveni

Written by florin coita. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , ,

Published on aprilie 17, 2016 with No Comments

UTA SATU

UTA  a dat azi lovitura la Mioveni, reuşind victoria în faţa unei echipe care i-a făcut zile negre în sezonul regulat. A fost 2-1 (1-1) pentru elevii lui Roli Nagy, care au şi meritul de a fi crezut în şansa lor până la final, atunci când şi-au şi trecut în cont reuşita de trei puncte.

Meciul a început cum nu se poate mai rău pentru alb-roşii, pentru că în minutul 8 Miron a gafat copilăreşte, la o centrare plouată a lui Calvin, iar Năstăsie, pe fază, a înscris cu capul, din apropierea porţii, 1-0. UTA nu a cedat, a ieşit la joc, iar în minutul 26 a reuşit egalarea. Copil i-a pasat frumos lui Burlă, pe partea stângă a atacului UTA-ei, acesta a centrat bine pentru Curtuiuş (foto), care a marcat cu o lovitură de cap, 1-1. Până la pauză Strătilă, Copil sau Man au avut bune oportunităţi de a duce UTA în avantaj, dar Croitoru, portarul gazdelor s-a dovedit în zi fastă. Oaspeţii au primit însă o lovitură, în min. 42, când Gugu a fost eliminat de pe teren, după ce a văzut şi al doilea cartonaş galben, pentru un fault la Copil.

În partea secundă s-a jucat mai mult pe contre, arădenii, pe fondul superiorităţii numerice încercând să dea lovitura. Iar eforturile lor au fost răsplătite în min. 86, atunci când Roman a executat foarte bine un corner, de pe stânga, iar Manea, din faţa careului mic, s-a înălţat peste toată apărarea gazdă şi a trimis mingea în poartă, 1-2.

Pe o vreme frumoasă, în faţa a aproximativ 1.000 de spectatori au evoluat:

Mioveni: Croitoru – Calvin, B. Stoica, Vișa, Toriște (Tirică) – Biceanu (Vintilă), Gugu – Florescu, Năstăsie, Ayza – Nilă (A. Popa).

UTA: Miron – Polgar, Manea, Botiș, Burlă – Strătilă (C. Rus), Chindriș, Tănase (Vlad), Copil (Roman) – Man, Curtuiuș.

Au arbitrat: E. Ioniță (Constanța) – la centru, M. Badea (Rm. Vâlcea) şi I. Babadac (Alexandria) – asistenţi. Obs. FRF: I. Mureșan și G. Bodescu (ambii din București).

Alte rezultate: FC Baia Mare – Gaz Metan 1-2, FC Braşov – Chindia 3-2.

Clasament

  1. Gaz Metan Mediaş 2 2          0          0          5-2      27
  2. UTA 2          2          0          0          5-2      26       
  3. Chindia Târgovişte 2 1          0          1          5-4      23
  4. FC Braşov 2 1          0          1          4-5      22
  5. FCM Baia Mare 2          0          0          2          2-5      17
  6. CS Mioveni 2          0          0          2          2-5      17

 

No Comments

Comments for UTA victorioasă la Mioveni are now closed.