Elevii aflaţi în tabără la Moneasa s-au întâlnit cu poliţiştii arădeni

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 11, 2013 with No Comments

Poliţiştii arădeni derulează pe perioada vacanţei de vară, mai multe acţiuni preventive în taberele şcolare din judeţulArad.

În acest sens,  poliţiştii de prevenire şi de proximitate, poliţiştii rutieri şi de ordine publică,  organizează activităţi pentru prevenirea victimizării elevilor.

În  cadrul acestor activităţi, pe parcursul zilei de ieri,  poliţiştii arădeni i-au vizitat pe elevii care se află în tabăra şcolară de la Moneasa.

Poliţiştii au stat de vorbă cu copiii aflaţi în tabără, aceştia fiind informaţi despre regulile de circulaţie, importanţa rsepectării acestora, dar şi despre probleme de comportament în societate, despre posibile fapte de violenţă care pot constitui infracţiuni.

De asemenea, copiii au primit recomandări preventive din partea poliţiştilor care le-au explicat cum să nu ajungă victime ale unor infracţiuni.

Scopul acestor activităţi care se vor derula pe toată perioada vacanţei şcolare este  informarea elevilor asupra comportamentelor pe care să le adopte pentru a fi în siguranţă în vacanţă şi pentru a nu ajunge victime ale unor accidente rutiere, ale unor fapte de violenţă sau furturi.

No Comments

Comments for Elevii aflaţi în tabără la Moneasa s-au întâlnit cu poliţiştii arădeni are now closed.