Dorin Stanca(PNL): „O Europă puternică, înseamnă și o Românie puternică!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on aprilie 17, 2019 with No Comments

Dorin Stanca consideră că PNL este partidul care susţine cel mai bine aspiraţiile României în Uniunea Europeană şi beneficiile noastre, ca parte a construcţiei europene. „Spuneam răspicat că prin politici publice inteligente mediul antreprenorial trebuie sprijinit. Experiența mea, de peste două decenii în sectorul privat, îmi conferă expertiza de a ști ce și cum trebuie făcut. De aceea, a fi membru  al PNL a venit pentru mine în mod natural. Știu că asta trebuie societății și economiei românești pentru a face pași solizi pe calea dezvoltării. Iar afilierea la PPE a Partidului Național Liberal era un argument în plus. Este  grupul care promovează politici de centru-dreapta în cadrul Parlamentului European. Trebuie amintit că PPE a condus reformele care au permis Uniunii Europene să depășească criza economică. Acum și noi, liberalii români dorim să susținem o agendă de reformă pentru viitorul Europei în vederea îmbunătățirii competitivității acesteia. Prin asigurarea unui nivel mai înalt de creștere economică și de ocupare a forței de muncă, vom recâștiga încrederea cetățenilor Europei. Piața unică este cel mai bun instrument pentru a atinge acest obiectiv. Normele în vigoare trebuie puse în aplicare, iar potențialul pieței unice digitale trebuie exploatat. Familia PPE a modelat povestea integrării europene. Astăzi, când Europa se confruntă din nou cu provocări, continuăm să onorăm această moștenire, rămânând credincioși convingerilor noastre: o Europă unită bazată pe valorile demnității umane, libertății, drepturilor omului, statului de drept, solidarității și subsidiarității.

Susținem o Europă sigură, care este mândră de Est, precum și de Occident, de cea mai mică și cea mai mare țară. Suntem pentru o Europă ambițioasă care protejează, păstrează valorile, creează oportunități și conferă forță europenilor.  Iar o Europă puternică, înseamnă și o Românie puternică! 

Știm că sunt mulți concetățeni, care împărtășesc aceleași idei ca și noi, liberalii. De aceea,  o prezență la vot cât mai mare pe 26 mai, la alegerile pentru Parlamentul European este prima condiție pentru  ca viziunile noastre comune să prindă viață”, declară Dorin Stanca, vicepreședintele Organizației Municipale a PNL Arad.

 

No Comments

Comments for Dorin Stanca(PNL): „O Europă puternică, înseamnă și o Românie puternică!” are now closed.