Domnule Mihai Viorel Fifor, lăsați tinerii să facă politică. Fie că sunt din PNL, PSD, UDMR…(editorial)

Written by admin. Posted in Editorial

Tagged: , , , , ,

Published on martie 11, 2016 with No Comments

eu

scris de: Dan Coita

Am văzut pe rețeaua de socializare a marelui senator de Dolj, Mihai Viorel Fifor că acesta a pornit o mică bătălie între generații. A sărit la gâtul unor tineri. Da! La gâtul unor tineri, e drept din PNL, care încearcă să facă printre altele și puțină politică, fie ea chiar și la televizor. Să nu uităm că și PSD-ul (partidul domnului Fifor) are tineri politicieni, dar adevărul e că marele senator (cică de Arad) pe nume Fifor le ia fața, pentru a fi el pe primul loc. Nu prea înțeleg de ce? Acești tineri fie ei PNL,PSD,UDMR…au făcut ceva pentru Arad și cu siguranță vor mai face. Dar domnia sa, așa zis senator de Arad, nu a făcut nimic pentru această urbe și nici nu cred că va face cândva.

O parte din tinerii arădeni își doresc să facă politică, să rămână în România, nu să aleagă calea exilului cum o fac majoritatea semenilor lor. De mici, copiii noștri sunt îndemnați de către părinți să învețe mult, chiar foarte mult. De ce? Pentru a avea un job mai bun, un salariu bun, însă tânărul din ziua de azi vrea mai mult și mai mult, iar din pacate statul român nu îi poate oferi acest lucru.

O parte din vină o poartă și domnia voastră, actualmente senator (cică de Arad), unul dintre capii luminați din fruntea țării. Nu ați făcut nimic pentru acești tineri, repet fie ei PNL,PSD,UDMR… sau de care or fi ei. Nu faceți nimic nici în momentul de față.

Atunci de ce aveți tupeul să-i criticați?

Adolescentul din ziua de azi diferă foarte mult de cel din generația noastră. Întotdeauna vor exista păreri pro și contra, dar cu toții știm că ei , tinerii, sunt viitorul României. Acești tineri politicieni, de dreapta, de stânga, cum or fi, speră prin efortul lor să ducă un trai mai bun, într-o Românie mai bună!

Tinerii din ziua de azi au preocupări din ce în ce mai variate.Unii practica un sport; fotbal,tennis,atletism, etc.Unii tineri sunt preocupati cu cititul, cu excursiile sau pur și simplu ascultă muzică. Preocupările variază de la individ la individ, în funcție de domeniul de interes. Dar uite că unii, puțini, e adevărat vor să facă politică.

Atunci de ce aveți tupeul să-i criticați?

Domnule așa zis senator de Arad (parcă Mihai Viorel Fifor vă cheamă) din pacate tot mai mulți adolescenti au și pasiuni mai puțin de lăudat, beau și fumează ceea ce este un lucru îngrijorător. Mult mai rău este că tot mai mulți tineri se droghează, chiar în școlii. De ce nu vă preocupă aceste probleme domnule așa zis senator de Arad? Sunt mult mai importante decât să criticați niște tineri care vor să facă politică sau să le luați locul, venind de la Craiova.

Acești tineri ar trebui să vadă în adulții din politică un sprijin, nu o piedică. Cred că politicienii din jurul lor ar trebui să fie cei la care să apeleze cu încredere, cu care să comunice, care să-i îndrume. Spun asta pentru că sigur că nu se vor lăsa îndrumați nici de consilieri, psihologi, doctori sau duhovnici, ci de politicienii adulți din jurul lor.

Așa că, domnule așa zis senator de Arad, Mihai Viorel Fifor, dacă nu ajutați tinerii din politica arădeană fie ei PNL, PSD, UDMR…măcar nu-i criticați. Și să mai știți un lucru! Politica de pe Dâmbovița nu-i reprezintă pe acești tineri.

No Comments

Comments for Domnule Mihai Viorel Fifor, lăsați tinerii să facă politică. Fie că sunt din PNL, PSD, UDMR…(editorial) are now closed.