Din 9 iunie curse direct Arad- Antalya

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , , , , ,

Published on mai 22, 2017 with No Comments

 

Începând din 9 iunie 2017, Aeroportul Internațional Arad va avea curse charter care vor zbura spre Antalya(Turcia). Aceste curse vor fi operate de compania aeriană turcă Atlasglobal, cursele fiind dedicate clienților care cumpără excursii cu transportul inclus.

Zborul va fi operat în fiecare zi de vineri, cu o aeronavă Airbus A321 cu o capacitate de 216 de locuri. Pe parcursul fiecărui zbor turiştii vor avea la dispoziţie catering cald.

Pachetele turistice cu charter către Antalya vor fi disponibile în toate agenţiile din ţară, cu precădere în Arad, Timişoara, Lugoj, Deva, Hunedoara şi Reşiţa.

Omul de afaceri turc Mustafa Kadiroglu, proprietarul Calypso Tours, care a cumpărat și turoperatorul Prestige Tours în primăvară, a declarat că oferta se adresează unui număr de un milion de persoane din regiune care pleacă în vacanțe prin agenții de turism

Preţurile anunțate pentru Antalya încep de la 363 euro/persoană, cu toate serviciile și taxele incluse, respectiv transport cu avion, șapte nopţi de cazare şi masă la hotel, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală și Storno precum şi asistenţă turistică în limba română.

Prestige Tours Internaţional este unul dintre cei mai mari turoperatori din România

 

No Comments

Comments for Din 9 iunie curse direct Arad- Antalya are now closed.