Deschidere a punctelor temporare de trecere a frontierei

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on februarie 17, 2017 with No Comments

frontiera

Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, se va întâlni cu Zalai Mihaly, preşedintele Consiliului Judeţean Bekes, sâmbătă, 18 februatie 2017, la deschiderea punctului de trecere a frontierei Variaşu Mic – Dombegyház.

„Voi fi prezent la acest eveniment, pe care îl consider deosebit de important pentru comunitatea din zonă, atât din România, cât şi din Ungaria. Concretizăm astfel o nouă  acţiune pentru dezvoltarea unor relaţii în spirit european, în beneficiul arădenilor, dar şi a cetăţenilor din judeţul Bekes. Deschiderea în fiecare week-end a patru noi puncte de trecere a frontierei cu Ungaria va facilita accesul celor care vor dori să-şi viziteze prietenii sau rudele în Ungaria, eliminând drumurile lungi”  este de părere Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Sergiu Bîlcea, va fi prezent la Grăniceri, unde se va deschide punctul de frontieră cu localitatea Elek, din Ungaria.

„Consiliul Judeţean Arad a finalizat, din fonduri europene,  două drumuri transfrontaliere, respectiv drumurile Grăniceri-Elek şi Variaşu Mic – Dombegyhaz – Kisvarjas, care fac legătura cu Ungaria. Deschiderea unor noi puncte de frontieră va duce la o mai bună cunoaştere, la o mai bună înţelegere şi colaborare în toate domeniile” a spus Sergiu Bîlcea.

Începând de sâmbătă, 18 februarie 2017,  punctele de trecere Nădlac – Csanádpalota, Variașu Mic – Dombegyház, Grăniceri – Elek și Iermata Neagră – Dénesmajor vor fi deschise câte o zi pe week-end după cum urmează:

Nădlac – Csanádpalota: duminica, între orele 8.00 și 16.00

Variașu Mic – Dombegyház: sâmbăta, între orele 9.00 și 17.00

Grăniceri – Elek: sâmbăta, între orele 9.00 și 17.00

Iermata Neagră – Dénesmajor: sâmbăta între orele 10.00 și 19.00

 

 

 

No Comments

Comments for Deschidere a punctelor temporare de trecere a frontierei are now closed.