Dacă vrei se poate! Președintele Marin Crișan ne-a asigurat de acest lucru

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 28, 2015 with No Comments

 

Absolvenţii primei promoţii a şcolii de sudură a Filialei Arad a Confederaţiei Patronatului Român, au susţinut, examenul de final.  Preşedintele Marin Crișan, inițiatorul acestei școli, ne-a asigurat că cei 12 absolvenţi sunt pregătiţi să lucreze în industria arădeană, iar upă o perioadă în care vor dobândi o experiență, vor putea să facă faţă oriunde în lume, să lucreze pentru cele mai mari concerne

„Cursul a durat trei luni, constând în 120 de ore de teorie şi 240 de ore de practică. Am organizat lucrurile de o asemenea manieră încât cursanţii să poată merge şi la serviciu, organizând cursurile după-amiaza şi sâmbăta. De remarcat, că pe lângă cei care au venit din proprie iniţiativă, avem şi firme care şi-au trimis angajaţii să înveţe să sudeze la noi. Această școală este un vis mai vechi de-al meu, pe care iata că pot spune astăzi că s-a împlinit. Dacă vrei ceva neapărat, se poate.”, a declarat  Marin Crişan.

O altă grupă de sudori vor absolvi la Chişineu-Criş. Acolo sunt înscriși 26 de cursanţi care au pătruns în tainele acestei meserii încă de luna trecută iar luna viitoare  vor susţine examenul de absolvire.

 „După examenul de final, cursanţii primesc diplome eliberate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice împreună cu Ministerul Muncii. În ceea ce-i priveşte pe cei care doresc să se înscrie la şcoala noastră, trebuie să ştie că au nevoie de un act doveditor că au absolvit opt clase, adeverinţă medicală din care să rezulte că sunt apţi pentru meseria aceasta, copie de pe certificatul de naştere şi buletin. Am dorit astfel să reducem birocraţia şi să dăm posibilitatea unui număr cât mai mare de arădeni să înveţe o meserie la noi”, a completat Marin Crişan.

[nggallery id=276]

No Comments

Comments for Dacă vrei se poate! Președintele Marin Crișan ne-a asigurat de acest lucru are now closed.