Curs de WebDesign – HTML/CSS la CCIA Arad

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on iunie 22, 2015 with No Comments

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad împreună cu itschool.ro organizează, în perioada 2 iulie – 3 august  2015, cursul de WebDesign, care abordează dezvoltarea de aplicații și site-uri folosind HTML5 și CSS3.

Cursurile se vor desfăşura la sediul CCIA Arad de pe strada Cloșca nr. 5, de două ori pe săptămână, luni și joi între orele 18:00 și 21:00, timp de 5 săptămâni iar programa cuprinde o varietate largă de module printre care: layout web 2.0, elemente interactive cu CSS3, SEO și optimizarea site-urilor pentru dispozitive mobile – responsive design. Cursul este conceput în totalitate pentru începători.

Costul cursului este de 800 RON și se poate achita integral sau în două rate. Înscrierile se pot face până pe data de 31 iunie pe itschool.ro/arad. Locurile pentru acest curs sunt limitate.

Cu ce trebuie să vină cursanţii? Cu laptopul, mult entuziasm și dorința de a învăţa ceva nou, de restul se va ocupa IT School și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

 

No Comments

Comments for Curs de WebDesign – HTML/CSS la CCIA Arad are now closed.