Curs de „Responsabil gestionarea deșeurilor“

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , , , ,

Published on aprilie 20, 2015 with No Comments

În funcție de complexitatea activității pe care un agent economic o desfășoară, problema deșeurilor poate fi mai dificilă sau mai simplă. Nerespectarea legislației, plecând de la necunoașterea ei, poate aduce mari probleme, în condițiile în care amenzile aplicate de Garda de Mediu sunt  substanțiale.

Pentru a preîntâmpina aceste probleme, Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România CNIPMMR – filiala Arad organizează în perioada 23 – 24 Aprilie 2015 cursul „Responsabil gestionarea deșeurilor“, după ce Legea 211 din 2011 prevede ca fiecare firmă să desemneze un responsabil, care să se ocupe de managementul deșeurilor. Legea mai precizează că acest responsabil trebuie să fie instruit în domeniul gestiunii deșeurilor, inclusiv a deșeurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate.

„Cursul va fi susținut de doamna Aida Szilagyi, specialist pe probleme de mediu, iar principalele beneficii ale participării sunt date atât de conformarea la cerințele legii 211/2011, cât și de identificarea unor soluții optime pentru reducerea pierderilor și valorificarea deșeurilor rezultate din activitate“ a precizat Mihaela Breaz, Director executive CNIPMMR – filiala Arad.

Informații suplimentare privind condițiile de participare și preț puteți găsi la nr. de tel. 0257/253 757 sau la e-mail: contact@imm-arad.ro.

 

No Comments

Comments for Curs de „Responsabil gestionarea deșeurilor“ are now closed.