Eterna ”tentație arădeană”, bicicleta!

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on ianuarie 20, 2015 with No Comments

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, aflat în serviciu de menținere a ordinii publice, în zona centrală a municipiului Arad, a prins în flagrant o persoană în timp ce sustrăgea o bicicletă.

Jandarmii au observat ”pasionatul de ciclism”, pe Bd. Revoluției, exact în momentul în care desfăcea dispozitivul de siguranță al bicicletei și intenționa să treacă la ”pedalat”.

S-a procedat la stabilirea identității persoanei iar, după verifitentatie, cări, a rezultat că este vorba de un bărbat în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul în orașul Sânnicolau Mare din județul Timiș. Acestuia i-au fost întocmite actele de sesizare necesare începerii urmăririi penale, pentru “tentativă” la infracțiunea de “furt calificat”.

Jandarmii au identificat și proprietarul bicicletei, un bărbat care, la momentul respectiv, se afla într-un local din apropiere.

(N. r. Nu s-a putut stabili dacă cel reținut intenționa să pedaleze până în localitatea de domiciliu și dacă dorea să folosească pentru o parte a drumului pista de biciclete de pe malul Mureșului).

 

No Comments

Comments for Eterna ”tentație arădeană”, bicicleta! are now closed.