Cupa Galleria la şah pentru preşcolari şi-a desemnat câştigătorii

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on mai 28, 2013 with No Comments

La centrul comerical Galleria, a avut loc sâmbătă și duminică o nouă ediție a  concursurilor de șah destinate exclusiv copiilor de grădiniță și clasă pregătitoare. “Cupa Galleria” a reușit să adune la start peste 130 de copii dornici să arate tuturor cunoștințele dobândite pe parcursul anului în urma cursurilor de șah desfășurate în grădinițe și școli de instructorii clubului Vados.

La capătul a cinci runde foarte disputate, turneul micilor șahiști din grădinițe a fost câștigat de Stef David (Palatul Copiilor), urmat in clasament de Budău Tudor (Grădinița PP14), ambii cu maxim de puncte 5, însă cu primul câștigător al meciului de baraj. Podiumul a fost completat cu Răzvan Unguroiu care a terminat turneul cu 4,5 puncte. La fete, cea mai bună s-a dovedit a fi Herman Beatrice (Grădinița PP10 Furnicuța), pe locurile următoare clasându-se Morodan Alexandra (Grădinița Palatul Fermecat) si Petreanu Alisia (Grădinița PP10 Furnicuța) toate cu câte 4 puncte, departajate de coeficienț

În turneul copiilor de clasă pregătitoare, s-a impus clar Anghel Iulian (Liceul Pedagogic Dimitrie Țichindeal) care a terminat concursul neînvins cu maximum de puncte, 5. Pe celelalte două locuri ale podiumului s-au clasat tot reprezentanți ai Liceului Pedagogic, Lup Cosmin și Stretcu Luca, care au terminat turneul cu câte 4,5 puncte. În competiția fetelor câștigătoare a fost Olah Miruna (Scoala Aurel Vlaicu) cu 3 puncte, Varga Sonia (Palat) si Somlea Matia (Liceul de Arta Sabin Dragoi) terminând pe pozițiile a doua si a treia, cu câte 2,5 puncte.

Clubul Vados mulțumește conducerii Inspectoratului Școlar Judetean Arad pentru susținerea de care au dat dovadă în implementarea sportului minții printre copiii din grădinițe și școli si centrului comercial Galleria Arad care a devenit deja o gazdă tradițională a concursurilor destinate micilor șahiști.

No Comments

Comments for Cupa Galleria la şah pentru preşcolari şi-a desemnat câştigătorii are now closed.