Croatul Filip Dangubic este noul atacant de careu al UTA-ei

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iulie 14, 2021 with No Comments

În cadrul unei conferințe de presă, UTA și-a prezentat azi cea mai așteptată achiziție, atacantul de careu solicitat cu insistență de Laszlo Balint.

Acesta este Filip Dangubic (26 de ani), un „nouar” clasic, de 1,81 metri, dar care poate evolua și în bandă. Fost internațional de tineret al Croației U21, noua achiziție a „Bătrânei Doamne” este cotată la 700 mii de euro pe transfermarkt.

A început fotbalul la NK Klana, de unde a ajuns la Rijeka, ambele în Croația, apoi Krka, Krsko, Celje, Trnava și Senica din Slovenia. Anul trecut, din februarie până în august 2020 a bifat și o scurtă experiență în fotbalul românesc, la Chindia Târgoviște, după care s-a întors în Slovenia, la NK Celje, de unde a devenit liber de contract la 1 iulie 2021.

A evoluat și în patru meciuri de Europa League, în vara lui 2019, marcând și un gol pentru Trnava, în jocul cu Lokomotiv Plovdiv (3-1).

”Sunt convins că are calitățile necesare să ajute echipa în ceea ce ne propunem, cel puțin pe acest  detaliu al eficienței în atac. Este un jucător care poate îndeplini și acel rol de „număr nouă”, dar are și mobilitatea necesară pentru a intra în combinații. Este un jucător care poate contribui foarte mult la ceea ce înseamnă dezvoltarea atacului pozițional, iar ceea ce îmi doresc eu este să fie eficient, pentru că până la urma este sarcina unui atacant.” a declarat Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA.

Imagini cu noul atacant al alb-roșiilor pot fi găsite pe YouTube/Look How Good Filip Dangubić was in Celje (2020 – 2021 season).

No Comments

Comments for Croatul Filip Dangubic este noul atacant de careu al UTA-ei are now closed.