Laszlo Balint: „Ne-a lipsit puțin să îi facem cu adevărat fericiți astăzi pe fanii noștri”

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on august 02, 2021 with No Comments

UTA a fost la doar câteva minute de un succes în fața vicecampioanei României. Olandezul Ubbink a aruncat tribunele în aer în minutul 20, iar cu excepția primelor 15-20 de minute din repriza a doua, alb-roșii au dominat meciul. Din păcate, în fatidicul minut 90,  Erico (impecabil până atunci) a șters cu capul un balon, Batha nu a l-a blocat pe Tănase în tușă, iar mingea șutată puternic, cu pământul, de Stoica a trecut pe sub cotul lui Iacob.

Regretul a fost cu atât mai mare cu cât în ultimul sfert de oră, arădenii își mai creaseră alte două-trei ocazii importante de a se desprinde pe tabelă, care la final s-a oprit la 1-1. „Sunt puțin dezamăgit după ce am scăpat trei puncte importante în – practic – ultimul minut al timpului regulamentar. Râmânem focusați pe ceea ce am făcut bine astăzi, e un punct câștigat împotriva unei pretendente la titlu. Eu consider că băieții merită felicitați pentru atitudine, pentru realizările lor și pentru rezultatul de la final, chiar dacă e unul care, ca deznodământ, este dezamăgitor pentru noi. Într-adevăr, a fost un lanț de greșeli la golul lor, important e să reglăm ceea ce nu a funcționat. E firesc să mai fie greșeli, nu poate spune vreun antrenor că există meciuri fără greșeală. Sarcina noastră e să analizăm, să reglăm lucrurile prin discuții, antrenamente. Avem vreme să construim pe ceea ce am făcut bine în acest debut de sezon, chiar dacă știm că mai avem mult de muncă și toți trebuie să creștem, să facem rezultatele de care avem nevoie și pe care le dorim pentru a rămâne în prima jumătate a clasamentului. Important e acum să ne refacem rapid, căci timpul e scurt și avem o depalsare lungă la Botoșani, de unde vrem să luăm toate punctele” a declarant Laszlo Balint la finalul disputei cu FCSB.

Chiar dacă a avut la rândul ei ocazii importante, trupa „păstorită” de Gigi Becali s-a clătinat în dese rânduri pe arena „Francisc Neuman”. „Chestia asta cu FCSB, echipă de bătut, e relativă. Trebuie să fim realiști, formează o echipă puternică, au avut momente când ne-au pus sub presiune, din fericire am absorbit bine presiunea, din nefericire a venit acel gol. Într-adevăr, poate momentul de acum nu e unul foarte bun pentru ei, dar știam că vor avea reacție, determinare, pentru a lua toate punctele aici. De aceea le-am spus băieților să fie la un nivel bun și au reușit” a adăugat tehnicianul „Bătrânei Doamne”.

Laszlo Balint a apelat la „11-le” câștigător de la Pitești, iar Roger, Vorobjovas și Hora, jucători obișnuiți cu statutul de titulari în sezonul trecut, au fost trimiși „pe baricade” abia în partea a doua. „Nu a semnat nimeni contract de titular la UTA. Avem un lot care dă soluții bune, ca opinie personală, toată lumea care a venit de pe bancă a adus un plus, atât fotbalistic. cât și ca atitudine. Toți jucătorii din vestiar sunt improtanți, indiferent cât joacă și asta se va demonstra de-a lungul campionaului. Sunt multe etape, așteptăm și Cupa României. Avem un lot bun, jucători care își asumă concurența, un lot ce nu oferă soluții nu poate fi competitiv” a explicat „principalul” utiștilor.

Peste 8.500 de suporteri utiști au creat o atmosferă deosebită. „Le mulțumim fanilor, îmi era dor de o așa atmosferă. Nu am simțit-o de când am fost jucător aici. Sezonul trecut am jucat pe acest stadion frumos într-o atmsoferă dezolantă și acum suntem răsplătiți cu o atmosferă pe care o vrem mereu. Va fi un sezon frumos cu publicul în tribune, oferă plusul de spectacol necesar, sper ca și noi să fim la nivelul pretențiilor lor. Ne-a lipsit puțin să îi facem cu adevărat fericiți astăzi pe fanii noștri, sper că au fost mulțumimți de ceea ce au văzut. Sper să trăim această atmosferă la fiecare meci de pe teren propriu”  a mai precizat Laszlo Balint.

Foto: uta-arad

No Comments

Comments for Laszlo Balint: „Ne-a lipsit puțin să îi facem cu adevărat fericiți astăzi pe fanii noștri” are now closed.