Chiar voi vreți în Antalya cu Prestige Tours? Dacă da, fiți cu răbdare!

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on iulie 09, 2018 with No Comments

Dacă da, atunci înzestrați-vă cu răbdare, că nu e chiar cum se arată în reclamele care inundă ziarele și siteurile. Stați flexați dragi cititori că firma de transport(noroc că nu e autobuz) se mai împotmolește și ea, că doar turci suntem, prestige-ioși de fel.

Se anunța cu surle și trâmbițe redeschiderea liniei aeriene, pentru al doilea sezon, ceva gen haideți cu noi nu vă fie frică, noi suntem Prestige Tours, cu noi niu vi se poate întâmpla nimic.

Turiștii care au plecat în 29 iunie spre Antalya cu renumita firmă Prestige Tours au luat țeapă, da țeapă că așa e jargonul la zi. La plecare, zborul din Arad a avut o întârziere de aproximativ şase ore, turiștii ajungând să fie cazați în hotelul din Antalya abia pe la orele trei noaptea, cu purcel, cățel, copil…bla, bla.

Dar ca să fie totul ca la carte gen firma Prestige Tours, turiștii care au contractact sejurul complet trebuiau să aibă o surpriză mai mare dacât la venire. Turiștii arădenii, cu copii mici printre ei, plătitori de bună credință au aşteptat de la ora nouă dimineaţa în aeroportul turcesc un avion care să îi transporte spre România, spre Arad. Dar, acest avion nu mai venea! După ore în şir în care au fost practic uitați în aeroportul din Turcia, arădenii au fost îmbarcaţi și au ajuns acasă cu multe ore întârziere.

Un concediu asigurat de firme precum Prestige Tours, pe care cu siguranță nu-l vor uita prea repede, în care practic au fost privaţi de o zi de sejur din cauza problemelor cu transportul. E ușor să dai vina pe transportator, dar arădenii ne-au sesizat și au spus că au plătit sejurul complet firmei Prestige Tours. Așa că dragi arădeni, dacă doriți un sejur cu Prestige Tours trebuie să vă înzestrați cu multă răbdare, că ce mama naibii doar mergeți în concediu…

 

No Comments

Comments for Chiar voi vreți în Antalya cu Prestige Tours? Dacă da, fiți cu răbdare! are now closed.