Centrul Cultural Județean Arad organizează la începutul lunii decembrie o conferința publică intitulată ”Tăcerea îngerului”

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , , ,

Published on decembrie 05, 2014 with No Comments

În preajma sărbătorilor de iarnă viața spirituală a arădenilor va fi marcată de un eveniment cultural extraordinar, o conferință publică intitulată ”Tăcerea îngerului”,  organizată marți, 9 decembrie a.c., începând cu orele 18, în Sala Filarmonicii de Stat Arad.

Invitați să conferențieze sunt  părintele stareț Iustin Miron și părintele Pantelimon Șușnea, viețuitori ai Sfintei Mânăstiri Oașa din Munții Șureanu, doi călugări care vor vorbi cu această ocazie despre îngeri și oameni, despre cuvânt și tăcere.

Mesageri ai Iubirii de dincolo de lume, îngerii ne apropie pe noi oamenii de Dumnezeu.

Trăind în  lumea noastră plină de turbulențe și zgomote în care se vorbește atât de mult, uneori poate prea mult, uităm că există o lume a îngerilor învăluită în pace și tăcere, o tăcere care exprimă viața interiorizată.

Mânăstirea Oașa, situată undeva între cer și pământ și străjuită de masivele Munților Cindrel și Șureanu este un loc unde liniștea are glas de rugăciune.”

Evenimentul este organizat în colaborare cu Consiliul Județean Arad, Arhiepiscopia Aradului, Asociația ”Brâncoveanu” din Arad și Asociația ”Arsenie Boca” din Arad.

Accesul publicului este liber în limita locurilor disponibile.

No Comments

Comments for Centrul Cultural Județean Arad organizează la începutul lunii decembrie o conferința publică intitulată ”Tăcerea îngerului” are now closed.