Bibliovacanţa !!!!!

Written by florin coita. Posted in Cultura, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on iunie 22, 2016 with No Comments

biblio-vaca6

Dragi copii, vine vacanţa, cu Bibliovacanța!!!

Revenim cu invitaţia  de a  petrece  împreună, la Biblioteca Judeţeană, câte trei ore zilnic, timp de trei săptămâni: 27  iunie – 15 iulie 2016.

Ce este „Bibliovacanţa”? Un program de vacanţă, se înţelege!, special pregătit pentru voi, cititorii sau necititorii noştri care din diverse motive rămâneţi în Arad, în această perioadă.

Cu ce ne vom  ocupa cele trei ore?

biblio- vacantaVom  bate mingea, vom sări  coarda, vom împleti brățări, vom juca popice, vom conversa în limbi străine,  vom desena, colora, citi şi asculta poveşti, vom modela, vom viziona scenete de teatru cu marionete, vom cunoaşte cărţi noi, poate şi creaţiile voastre, de ce nu?, vom întâlni tineri voluntari şi ne vom relaxa, în „Pavilionul de lectură” din curtea bibliotecii.

Ai şapte ani sau mai mulţi şi nu ştii ce să faci cu ei ??!!! Nu ai cu cine să stai acasă, vrei altceva decât calculator, de exemplu să-ţi faci prieteni noi, să te amuzi, să te joci, pur și simplu,  într-un spaţiu verde?!

Vino cu noi! Petrece-ţi trei ore pe zi, de la 10.00 la 13.00 cu „Bibliovacanţa”!.

biblio2015Dacă ai o jucărie, o carte, o păpuşă sau un joc preferat pe care vrei să le faci cunoscute unui nou partener de joacă, unui nou prieten, nu uita să le iei cu tine la prima noastră întâlnire din 27 iunie, ora 10.00, la Biblioteca Judeţeană!

Partenerii noștri, de mare nădejde, din acest an, sunt Asociația ”Eiva”, dar și ”Educatio” (Carmen Babuțău și Corina Huțan), prin câțiva tineri sosiți tocmai din: Franța, Spania, Italia și Turcia.

„Bibliovacanţa”  te aşteaptă!!!

 

Lucia Bibarţ

 

No Comments

Comments for Bibliovacanţa !!!!! are now closed.