Automate și containere pentru colectarea excrementelor animalelor de companie vor fi amplasate în municipiul Arad

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on mai 10, 2016 with No Comments

5automat-caine-650x435

Automate pentru distribuirea de pungi de hârtie care vin în sprijinul celor care își plimbă animalele de companie, vor fi amplasate în municipiul Arad. Costurile de montare ale acestor automate cu pungi pentru colectarea excrementelor animalelor și recipientele speciale vor fi alocați din bugetul local.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor care deţin animale de companie, la rectificarea de buget din această lună Primăria va aloca bani pentru cumpărarea de automate cu pungi de hârtie şi de containere, unde se vor putea arunca pungile. Aceste automate vor fi montate cât mai curând posibil. De menționat faptul că aceste automate și coșurile speciale nu vor fi amplasate în zona locurilor de joacă pentru copii.“, a declarat Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

Primele astfel de automate pentru distribuirea pungilor de hârtie vor fi amplasate pe Faleza Mureșului, după care se vor extinde în zona Praporgescu, în Parcul „23 August“, pe Calea Aurel Vlaicu, pe Bulevardul Titulescu, în cartierul Alfa și în Micălaca, în zona 300.

În funcție de cât timp va dura perioada de implementare, pungile vor fi distribuite gratuit, ulterior, cei care utilizează aceste pungi vor plăti cotravaloarea a 10 bani/pungă.

No Comments

Comments for Automate și containere pentru colectarea excrementelor animalelor de companie vor fi amplasate în municipiul Arad are now closed.