Au început lucrările de modernizare a Stadionului Municipal « Francisc Neumann » UTA

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , , ,

Published on iunie 19, 2014 with No Comments

Stadionul Municipal “Francisc Neumann” UTA se va transforma intr-o arena ultramoderna prin investitia Primariei Municipiului Arad. Constructorii au luat în primire obiectivul și pentru început demontează instalațiile actuale pentru a face loc utilajelor de șantier și noilor echipamente. Echipamentele care se demontează vor fi folosite pentru dotarea altor baze sportive ale municipalității.

După finalizarea lucrărilor de modernizare arena va avea 12 584 locuri cu tribune acoperite integral, 15 puncte de acces, iar sub peluza sud va exista un mini-hotel destinat cazarii pe  termen scurt a achipei oaspete si a personalului auxiliar.

« Este o promisiune care am făcut-o arădenilor și o îndeplinim: vom avea un stadion la cele mai ridicate standarde. Municipalitatea a demonstrat că inveștește în infrastructura sportivă.” a declarat primarul Aradului, dl.Gheorghe Falcă.

Contractul de execuție a lucrărilor a fost încheiat cu firma SC TEHNODOMUS SA Arad, care a câștigat licitația  cu o ofertă în valoare de 32 733 275, 15 lei  (TVA inclus). Lucrările vor dura 36 de luni.

No Comments

Comments for Au început lucrările de modernizare a Stadionului Municipal « Francisc Neumann » UTA are now closed.