Au furat 2800 kg. cablu din cupru dintr-o societate comercială

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , ,

Published on iunie 02, 2014 with No Comments

Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie cercetează patru persoane, bănuite că au sustras 2.800 kg. de cablu din cupru, dintr-o societate comercială din Zona Industrială Arad.

B. Cristian de 21 de ani, conducător auto al unei societăţi care efectua transport de marfă, de la societatea din Zona Industrială a fost depistat în flagrant, în timp ce transporta cu un TIR, 2.000 kg. cablu din cupru sustras din incinta societăţii.

În urma cercetărilor efectuate,  poliţiştii au stabilit că cele 2.000 kg. cablu din cupru, ar fi fost sustrase cu ajutorul lui P. Ioan de 28 de ani, angajat al societăţii în cauză.

De asemenea, F. Dănuţ de 34 de ani, angajat al aceleiaşi societăţi a fost prins în flagrant, în timp ce sustrăgea 800 kg. cablu din cupru, care ulterior au fost transportate cu o camionetă, de către B. Gavril de 61 de ani, şofer al unei societăţi care efectua transportul de marfă.

Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 10.000 euro, a fost recuperat, cei patru bărbaţi fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

·

No Comments

Comments for Au furat 2800 kg. cablu din cupru dintr-o societate comercială are now closed.