Arădenii sunt invitați la „Vicii și delicii”

Written by admin. Posted in Social, Top News, Uncategorized

Tagged: , , , , ,

Published on octombrie 18, 2023 with No Comments

„Vicii și delicii” devine, încet, încet, un eveniment de referință în peisajul expozițional al Aradului, cucerindu-și deja vizitatori fideli.

Dedicat „micilor plăceri ale vieții”, manifestarea a ajuns la cea de a VI-a ediție, aceasta urmând să aibă loc la finalul săptămânii, la Expo Arad, timp de trei zile, în perioada 20-22 octombrie.

„Peste 40 de producători din România, Italia și Republica Moldova, vor veni în fața iubitorilor de vinuri cu degustări tematice, în care vor prezenta produse deja consacrate sau altele proaspăt intrate pe piață. Vor fi completați de standuri dedicate gurmanzilor, cu brânzeturi, produse din carne și dulciuri fine.

Dincolo de oferta expusă publicului larg, an de an, considerăm că „Vicii și Delicii“ reprezintă și un spațiu comun de discuții dedicat sectorului HoReCa, în încercarea de a veni în sprijinul dezvoltării domeniului viniculturii” a precizat Vlad Cherchezan (Methexis Wines & Spirits), organizator al manifestării care beneficiază și de sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Arad.

Prețul biletului de acces este 50 de lei, poate fi achiziționat de la intrare și include posibilitatea de participare la degustările pregătite de crame.

No Comments

Comments for Arădenii sunt invitați la „Vicii și delicii” are now closed.