Scadenţă la Declaratia privind veniturile din activităţi agricole impuse pe bază de norme de venit – cod 221

Written by florin lucian coita. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on mai 13, 2014 with No Comments

Declaraţia se completează şi se depune de către persoanele care obtin individual sau intr-o forma de asociere fara personalitate juridica, venituri impozabile din România, din activităţi agricole pentru care venitul net se determină pe bază de norme de venit, provenind din: a) cultivarea produselor agricole vegetale; b)  exploatarea plantaţiilor viticole, pomicole, arbuştilor fructiferi şi altele asemenea; c) creşterea şi exploatarea animalelor, inclusiv din valorificarea produselor de origine animală, în stare naturală.

Începand cu acest an contribuabilii au obligatia ca in declaratia depusa sa inscrie separat  activitatile desfasurate pe raza fiecarei localitati unde acestea se desfasoara si sa opteze pentru stabilirea localitatii sau localitatilor unde vor beneficia de incadrarea in limitele veniturilor neimpozabile  prevazute pentru fiecare grupa de produse vegetale/animale.

Invităm contribuabilii care au obligaţia depunerii acestui formular să se prezinte din timp la sediile noastre pentru a evita aglomeraţiile care se pot produce în cazul în care vor lăsa îndeplinirea obligaţiei declarative pe ultimele zile înainte de data scadentă, respectiv 26 mai 2014.

Ataşăm Decizia privind aprobarea normelor de venit pentru stabilirea venitului anual din activităţi agricole pe anul fiscal 2014, pentru judeţul Arad.

 

No Comments

Comments for Scadenţă la Declaratia privind veniturile din activităţi agricole impuse pe bază de norme de venit – cod 221 are now closed.