Am aflat de la premierul Ponta totul şi nimic!

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , , ,

Published on octombrie 17, 2014 with No Comments

Vizita premierului Victor Viorel Ponta și a celorlalți membrii din staff-ul său printre care vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul transporturilor Ioan Rus  la autostrada Arad- Nădlac a fost anulată, din cauza vremii ploioase. Cum aceştia sunt  obişnuiţi cu acei “boi umani” care s-au înhămat să tragă barca, prin localităţile inundate, de data aceasta au lipsit. Astfel Victor Viorel Ponta a preferat să se oprească direct la fabrica Astra Vagoane Călători unde a avut o întrevedere cu marele om de afaceri Valer Blidar, proprietarul grupului de firme Astra, acesta din urmă asigurându-i privilegiul de a descoperi secretele ce se ascund în hala de montaj a fabricii. Spun secrete deoarece presa a fost obstrucţionată de către SPP-işti să-i urmeze pe aceştia prin fabrică.

Victor Ponta i-a felicitat pe cei de aici pentru reușita privatizării unei intreprinderi cu capital 100% românesc.

“Data trecută când am fost la Arad am vizitat partea de tramvaie, de data aceasta am vizitat partea de trenuri, fără să fiu specialist, cred că putem produce la cele mai înalte standarde şi competitivitate ca preţ. Mă bucur că sunt contracte în străinătate, dar m-aş bucura dacă ar fi şi în România…Vă urez succes, nu să aibă doar Brazilia, Cehia sau alte ţări, toate produsele fabricate în România să fie folosite în România”- a declarat Ponta la plecarea din fabrică.

Incomodat fiind de întrebarea “ Cum comentaţi decizia DNA în legătură cu Victor Hrebenciuc?”, premierul a răspuns sec:

“Eu mă ocup cu guvernul!”

A urmat deplasarea la Hotel Continental!

Aici surpriză pentru SPP-işti! Un grup spontan de protestatari printre care se puteau zări discret şi câţiva membrii “marcanţi” ai PDL. Protestatarii însoţiţi de pancarde şi vuvuzele au îndurat ploaia torenţială doar pentru a scanda câteva lozinci împotriva guvernului şi a premierului Ponta. Au venit, au văzut, au strigat şi au plecat deoarece primul ministru al României a fost introdus în hotelul Continental prin spate, probabil printr-o magazie, aşa că mulţimea de protestatari, nu-şi mai avea rostul.

Aşa cum deja ne-am obişnuit, la conferinţele de presă susţinute (ce-i drept nu prea multe la număr), premierul şi staff-ul însoţitor s-au lăsat aşteptaţi mai bine de o oră, fiind ocupaţi cu întâlnirea oamenilor de afaceri arădeni, unde nu vă putem relata ce s-a întâmplat fiind “ejectaţi” rapid de către aceiaşi falnici SPP-işti.

Presa arădeană este “foarte mulţumită” de ce a aflat la conferinţa de presă organizată cu ocazia vizitei premierului în Arad, repet în Arad şi anume;

-      Problemele privind autostrada Comarnic – Braşov

-      Aspecte privind ajutorul dat CET-urilor din Brad şi Bucureşti

-      Despre cât de bun este primarul Timişoarei, Robu la cântat

-      Despre banii alocaţi pentru Spitalul de copii din Timişoara, pe care primarul Robu i-a returnat guvernului

-      Că sunt CET-uri în toate oraşele mari

-      Ce faec primarul Bolojan la Oradea

***

În viziunea lui Victor Viorel Ponta, tronsonul unu de autostradă este gata, urmând ca cel de-al doilea tronson să fie finalizat anul acesta. CET-ul nu a cerut ajutor, spre deosebire de cel din Bucureşti, care a cerut şi a fost ajutat (datorii aprox. 3 miliarde lei noi), asta ne spune Ponta. Şi ne mai spune ceva; că un pasaj este aproape gata se va termina anul acesta, iar firma care tre să-l facă pe celălalt a intrat în insolvenţă iar guvernul nu poate face nimic. Problema celor trei şcoli care trebuiesc reabilitate este rezolvată, adică nu a sesizat nimeni guvernul pentru a da bani acestor şcoli.

În finalul conferinţei de presă susţinută de către premier, vicepremier şi ministrul transporturilor, concluzia dânşilor a fost una clară, rostită cu voce tare chiar de către Victor Viorel Ponta:

“Primarii din Arad, Oradea, chiar şi cel din Timişoara ar trebui să facă mai multă administraţie şi mai puţină politică!”

Mulţumim pentru informaţiile primate, domnilor mai marii, domnilor guvernanţi de la Bucureşti!

No Comments

Comments for Am aflat de la premierul Ponta totul şi nimic! are now closed.