Dan Diaconescu revine la Arad

Written by florin lucian coita. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on mai 12, 2014 with No Comments

Preşedintele PPDD, Dan Diaconescu va fi prezent în municipiul și județul Arad, în cursul zilei de marți. Acesta va avea întâlniri cu membrii și simpatizanții PP-DD din mai multe locații de pe raza municipiului și județului Arad.

Programul este următorul: ora 9.00 – Chișineu-Criș, ora 10,15- Sântana, ora 11.00 Arad, Piața Fortuna, ora 12,30 – Nădlac, ora 13,30 – Pecica, ora 14,15 – Secusigiu, ora 15.00 – municipiul Arad – Piața Catedralei și mai apoi Piața Mihai Viteazul, 16,30 – Vladimirescu, ora 17.00 – Lipova și ora 17,30 – Săvârșin.

Cătălin Țițirigă, președintele Organizației Municipale a PP-DD Arad spune că așteaptă ca arădenii să vină în număr mare la aceste întâlniri cu Dan Diaconescu.

“Domnul Dan Diaconescu va fi prezent marți în municipiul și județul nostru. Sper și totodată cred că arădenii vor participa la aceste întâlniri pentru a face cunoscute problemele cu care se confruntă. Dan Diaconescu a manifestat o simpatie aparte pentru Arad, având în vedere faptul că în orașul nostru a fost lansată oficial candidatura reprezentanților PP-DD de la nivel național pentru Parlamentul European. De asemenea nu trebuie să uităm că aici PP-DD are cea mai puternică organizație din România”, a spus Cătălin Țițirigă.

No Comments

Comments for Dan Diaconescu revine la Arad are now closed.