Aflăm de la Poliție

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on ianuarie 23, 2018 with No Comments

Bărbat din Iași, cercetat pentru furt din buzunare

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale cercetează un bărbat care a sustras un portmoneu.

Polițiștii cercetează un bărbat de 38 de ani, din Iași, depistat ieri, în flagrant delict, în timp ce sustrăgea un portofel din haina unei femei care călătorea cu tramvaiul pe Bulevardul Revoluției, din municipiu.

Prejudiciul a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii tentativei de furt calificat.

Depistat cu alcoolemie, la volan

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat ieri, în trafic, un bărbat care a condus sub influența alcoolului.

Polițiștii au depistat un bărbat de 47 de ani, din Șagu, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități, având o alcoolemie de 0,81 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism sub influența alcoolului.

Au furat din magazine

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu și ai Secției nr. 2 Micălaca cercetează doi bărbați care au furat din magazine.

Polițiștii cercetează un tânăr de 19 ani, din Arad, depistat în flagrant în timp ce sustrăgea produse alimentare din incinta unui supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiu.

Un alt bărbat, de 35 de ani, din Iași, a fost depistat în flagrant în timp ce sustrăgea produse nealimentare din incinta unui magazin de pe raza cartierului Micălaca, din Arad.

Prejudiciul total, în valoare de 662 de lei, a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, respectiv furt calificat.

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 160 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 75.000 de lei.

Dintre acestea, 58 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 102 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 9 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

No Comments

Comments for Aflăm de la Poliție are now closed.