Coproprietarul complexului sportiv “Riviera” Abel Apostol a fost dat dispărut

Written by admin. Posted in Top News, Utile

Tagged: , , , ,

Published on mai 02, 2013 with No Comments

Autorităţile arădene sunt în alertă după ce un cunoscut om de afaceri din oraş a fost dat dispărut de familie, în seara zilei de miercuri. Abel Apostol, de 55 de ani, a fost văzut ultima dată în cursul serii de miercuri, la complexul sportiv Riviera, situat pe malul Mureşului, unde acesta era asociat.

Potrivit fiului său, Albert Apostol, omul de afaceri a avut o discuţie mai aprinsă cu asociaţii săi, cu doar câteva ore înainte de constatarea dispariţiei. „Am auzit că, undeva între orele 19 şi 20, a avut nişte replici mai tăioase cu asociaţii de la firmă. Nu ştiu ce să cred despre întreaga situaţie”, a declarat Albert Apostol. Întrebat dacă crede că există vreo legătură între discuţiile aprinse ale tatălui său cu partenerii de afaceri şi dispariţie, Albert Apostol a evitat să răspundă.

Acesta şi-a văzut ultima dată tatăl în seara dispariţiei, chiar la Riviera. „În jurul orei 18,30, în cursul serii de miercuri, 1 Mai, l-am văzut pentru ultima dată. Eram la baza sportivă cu mai mulţi prieteni şi la acea oră am plecat spre casă. Ne-am salutat şi mi-a spus că ne vedem diseară, acasă. Nu a mai venit iar la ora 21,30 l-am sunat, dar avea telefonul închis. O cunoştinţă de-a noastră mi-a relatat că l-a apelat la telefon la ora 21, mobilul a sunat, dar nu i-a răspuns nimeni”, a declarat Albert Apostol, fiul omului de afaceri.

Familia Apostol a anunţat Poliţia iar în cursul zilei de miercuri oamenii legii i-au interogat pe toţi cei care ar putea oferi informaţii suplimentare. În momentul dispariţiei, Abel Apostol era îmbrăcat cu un tricou de culoare galbenă, pantaloni gri, sandale maro şi o geacă de culoare neagră. Cei care îl văd sunt rugaţi să anunţe Poliţia, la numărul unic de urgenţă 112, sau familia, la numărul de telefon 0748.252.378.

No Comments

Comments for Coproprietarul complexului sportiv “Riviera” Abel Apostol a fost dat dispărut are now closed.