Adrian Ţolea: “Sindicatele rup protocolul cu USL-ul”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on octombrie 18, 2013 with No Comments

Vineri, 18 octombrie, la sediul Consiliului Judeţean Arad a fost convocată Comisia de Dialog Social, şedinţă ce a avut loc la solicitarea Blocului Naţional Sindical. Principalul punct de pe ordinea de zi la constituit nerespectarea de către Guvern şi Parlament a protocolului semnat intre Uniunea Social Liberală şi confederaţiile sindicale din data de 28 februarie 2011, protocol prin care USL se obliga la modificări legislative în ceea ce priveşte legislaţia muncii şi legislaţia economică.

La şedinţa Comisiei de Dialog Social a participat Adrian Ţolea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, care de altfel a fost şi singurul demnitar prezent la eveniment, Instituţia Prefectului nefiind reprezentată.

“Constatăm aroganţa Prefecturii, reprezentanta Guvernului în teritoriu, aroganţă dată de neprezentarea prefectului sau a subprefectului la dezbaterile de vineri, 18 octombrie 2013. Reprezentanţii Blocului Naţional Sindical dar şi ai celorlalte confederaţii sindicale sunt foarte nemulţumiţi pentru că USL  nu şi-a respectat propriile promisiuni deşi se află de un an şi jumătate la guvernare şi au o majoritate de 70% în Parlamentul României”,  a declarat Adrian Ţolea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Reprezentanţii Blocului Naţional Sindical au anunţat că începând cu a doua jumătate a lunii octombrie, vor ieşi în stradă, pe termen nelimitat.

Cu această ocazie, au făcut un apel către toţi cetăţenii României  la solidaritate şi atitudine pentru a putea rezolva aceste probleme grave.

Adrian Ţolea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, s-a angajat, cu ocazia acestei şedinţe, ca secretariatul tehnic al Comisiei de Dialog Social să trimită toate documentele dar şi minuta şedinţei către Guvernul României şi Ministerul Muncii.

No Comments

Comments for Adrian Ţolea: “Sindicatele rup protocolul cu USL-ul” are now closed.